RODITELJI NASTRADALE DECE IZ "RIBNIKARA", ORAŠJA I DUBONE PLAČU NA SAV GLAS! Ujedinjeni u bolu žale za najmilijima: OVO SU PRIZORI KOJI SLAMAJU SRCA! (FOTO)

Autor:

Hronika

04.05.2024

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo Orašje danas je zavijeno u crno.

RODITELJI NASTRADALE DECE IZ "RIBNIKARA", ORAŠJA I DUBONE PLAČU NA SAV GLAS! Ujedinjeni u bolu žale za najmilijima: OVO SU PRIZORI KOJI SLAMAJU SRCA! (FOTO)

Foto: ST/Tamara Pavišić

Samo dan posle masovnog ubistva u beogradskoj školi u kojoj je dečak ubica Kosta Kecmanović usmrtio devetoro vršnjaka i čuvara, Uroš Blažić je pucajući iz atuomatske puške prvo u Duboni ubio brata i sestru Milana (22) i Kristinu (25) Panić i njihovog druga Dalibora Todorovića (25).

Potom je u Malom Orašju usmrtio Nemanju Stevanovića (20), Lazara Milovanovića (19), Marka Mitrovića (18), Aleksandra Milovanovića (17) i Nikolu Milića (14).

Roditelji ubijene dece iz “Ribnikara” stigli u Malo Orašje

 

Roditelji dece koja su ubijena u OŠ “Vladislav Ribnikar” i sestra ubijenog čuvara Dragana Vlahovića stigli su u Malo Orašje gde polažu cveće na spomeniku nastradalima.

Memorijalni turnir u fudbalu

U znak sećanja na žrtve biće odigran memorijalni turnir u fudbalu na terenu u blizini mesta zločina, koji organizuje FK “Ravni Gaj”, sa ciljem prikupljanja pomoći za nastavak oporavka povređenih.

Vučić: I ovaj zločin ostavio je duboku ranu na duši cele Srbije

Aleksandar Vučić položio je cveće u spomen-parku u Malom Orašju, kao i u Duboni, gde je pre godinu dana ubijeno je devetoro, a ranjeno dvanaestoro mladih ljudi.

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

 

 

Regulatorno telo za elektronske medije pozvalo je medije da program obustave u 22.32 sata, kada se masovno ubistvo dogodilo.

Komemorijalni program u Ravnom Gaju

Program u znak sećanja na žrtve počeo je u 11 časova u Ravnom Gaju, tokom kojeg će, između ostalog, biti prikazan dokumentarni film “Nebeska družina”. sa svedočenjima o životu, uspesima i talentima ubijenih maldih ljudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading