MASAKR U USKRS U ĆUPRIJI! Ubio bivšu devojku i njenu drugaricu, tela pronađena u šumi, monstrum se na Fejsbuku oprostio od nje! (FOTO)

Autor:

Hronika

05.05.2024

05:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toplica Marković ubio dve najbolje drugarice u selu Krušar kod Ćuprije.

MASAKR U USKRS U ĆUPRIJI! Ubio bivšu devojku i njenu drugaricu, tela pronađena u šumi, monstrum se na Fejsbuku oprostio od nje! (FOTO)

Foto: Printscreen/Društvene mreže

Pedesetpetogodišnji Toplica Marković iz sela Krušar kod Ćuprije, pre tačno 12 godina ubio je svoju bivšu devojku, dvadesetpetogodišnju Ivanu Stojković i njenu najbolju drugaricu osamnaestogodišnju Biljanu Obradović zbog čega je osuđen na 40 godina kazne zatvora.

Marković je na sudu priznao da je izvršio dvostruko ubistvo, a pravdao se rečima da je  "bio razočaran što ga je Ivana ostavila", a da je "Biljana kriva za sve".

Na Uskrs 4. aprila 2010. godine, pronađena su u šumi kod šljunkare u mestu Ada pronađena su tela drugarica Ivane i Biljane, a ubrzo nakon toga se Toplica oprostio do bivše devojke na svom Fejsbuk profilu.

- Ko god je proveo i minut s Ivanom u društvu zna koliki je ovo gubitak. Živećeš večno u našim srcima. Nadam se da si sada na nekom lepšem i sigurnijem mestu - napisao je na dan Uskrsa Marković, koji je dan kasnije uhapšen. 

Istragom je utvršeno da se zločin dogodio oko četiri sata ujutru u automobilu marke ''honda'' koji je vozila Ivana,

- Marković je sa svojom bivšom i njenom drugaricom došao do Ade. Automobil je vozila njegova bivša devojka Ivana. Nakon rasprave sa njom on je izvadio pištolj marke CZ M70 i pucao joj dva puta u glavu. Obradovićeva je pokušala da pobegne iz automobila, ali je Marković pogodio u desnu butinu, a nakon što je ona posrnula i pala na udaljenosti od oko 2,5 metara od automobila, on joj je prišao i ispalo hitac u slepoočnicu - objasnio tadašnji direktor policije Milorad Veljović na dan Markovićevog hapšenja, prenosi Informer.

Foto: Printscreen/Društvene mreže

Ivana i Biljana pronađene u šumi

Dan kasnije Toplica je uhapšen i mesec dana je proveo na neuropsihijatrijskoj opservaciji u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu gde su lekari utvrdili da je uračunljiv i da je bio potpuno svestan svojih postupaka prilikom izvršenja dvostrukog ubistva.

- Ivana i Toplica su bili u vezi od njene 15 godine. Živeo je za dan kada će je oženiti. Međutim, postao je jako ljubomoran kada je krenula na Stomatološki fakultet, a on ostao u selu. Priča se da joj je i prsten kupio ali da ga je ona odbila - pričali su tada meštani.  

Inače, u istrazi je Marković rekao da je Ivana ostala u drugom stanju sanjim, ali da je u Ginekološko akušerskoj klinici (GAK) prekinula trudnoću. Zbog te njegove izjave se čekalo da podizanje optužnice, jer se čekao izveštaj sa klinike.

Sa klinike je stiglo obaveštnje da se Stojkovićevoj u toj ustanovi nije radila nikada ni jedna intervencija niti je ona ikada bila u GAK.

Takođe, utvrđeno je da je Marković  ubistva izvršio pištoljem svoga oca koji je uzeo bez njegovog znanja.

Ivana je bila apsolvent Stomatološkog fakulteta u Beogradu, a njena prijateljica Biljana maturant Gimnazije u Ćupriji. Bile su dobre prijateljice, a kuće su im jedna uz drugu. Sahranjene su istog dana u isto vreme na groblju u Krušaru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading