MIONA TRUDNA SA ŠA?! Stižu RODE kod Aleksića, pojavio se ŠOK SNIMAK iz Elite!

Autor:

Zadruga

11.06.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović priznala sve o intimnom činu sa Nenadom Aleksićem Ša.

MIONA TRUDNA SA ŠA?! Stižu RODE kod Aleksića, pojavio se ŠOK SNIMAK iz Elite!

Foto: PRINTSKRIN

Tokom dana u rijalitiju "Elita", Miona Jovanović je otkrila Aneli Ahmić da nije dobila menstruaciju već 33 dana, što je izazvalo veliku pažnju u kući. Mnogi su odmah pomislili da je u drugom stanju sa Nenadom Aleksićem Ša, pa je ova vest izazvala brojne reakcije među ukućanima.

Anela je bila iznenađena ovom informacijom i odmah je počela da spekuliše o tome šta bi to moglo značiti. Ostali ukućani su takođe bili zainteresovani za ovu vest, te su počeli da raspravljaju o mogućim scenarijima i šta bi to značilo za dalji tok rijalitija.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović Elita 7

 

- Boli me stomak, danas je 33. dan a ja nisam dobila - rekla je Miona. 


Mnogi su odmah povezali ovu vest sa mogućom trudnoćom Anelae i Nenada. Spekulacije su se širile brzinom svetlosti, a ukućani su pokušavali da pronađu znakove koji bi potvrdili ili opovrgli ove glasine. Ipak, niko nije imao definitivan odgovor, pa je cela situacija postala još intrigantnija.

U isto vreme, mnogi ukućani su pružili podršku Aneli i pokazali brigu za njeno zdravlje. Razgovori o mogućim uzrocima ove situacije su bili prisutni tokom celog dana, a atmosfera u kući "Elite" se promenila zbog ove vesti.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović Elita 7

 


Ova vest je takođe izazvala veliku pažnju i van rijalitija, te su mediji brzo preneli informaciju o ovom događaju. Spekulacije su se proširile i van zidova kuće, te je cela situacija postala tema brojnih razgovora i diskusija u javnosti.

S obzirom na značaj ove informacije, jasno je da će ovaj događaj imati veliki uticaj na dalji tok rijalitija "Elita". Pitanje trudnoće Anelae Ahmić će sigurno ostati aktuelno, a kako će se cela situacija dalje razvijati ostaje da vidimo u narednim epizodama.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading