VUČIĆ DANAS SA ILVOM JOHANSON! Važan sastanak za Srbiju!

Autor:

Vesti

25.06.2024

07:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Susret je zakazan za 11.00 časova.

VUČIĆ DANAS SA ILVOM JOHANSON! Važan sastanak za Srbiju!

Foto: Tanjug-M.Milivojević

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas u Beogradu sa komesarkom Evropske unije za unutrašnje poslove i migracije Ilvom Johanson.

Susret je zakazan za 11.00 časova, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, saopštila je služba predsednika za saradnju sa medijima.

Da podsetimo, 

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratio se juče naciji iz Predsedništva Srbije.

"Živimo u vreme najveće geopolitičke krize posle Drugog svetskog rata. Zato očekujem da će situacija u narednim mesecima eskalirati i da ćemo se suočiti sa teškim posledicama u Evropi i svetu. Zato moramo da budemo čvrsto opredeljeni da naš posao izguramo do kraja, da ga uradimo na najbolji način i tako obezbedimo ekonomski rast i bolji život građana naše Srbije.", istakao je predsednik u objavi na svom instagram profilu buducnostsrbijeav

Predsednik je najveći deo svog današnjeg obraćanja posvetio specijalizovanoj izložbi "EXPO 2027" i benefitima koje će Srbija imati od ovog događaja.

"Neophodno je da se svi angažujemo oko EXPO2027, koji je ključna, ne krajnja, ali prekretna tačka za razvoj Srbije u svakom smislu. Radimo ozbiljno i posvećeno, ali nam tek predstoji naporan rad.", dodao je predsednik.

"Očekujem velike poremećaje na tržištu od energenata, do hrane u celom svetu, zato smo se mi snašli, kako bi Srbija imala dovoljno svega. Možemo da se pohvalimo da je Srbija u prvom kvartalu ove godine imale najveću stopu rasta u Evropi. Taj rast nam omogućava da imamo i više novca, a i da možemo da obezbeđujemo veća primanja. Na rekordnom smo nivou broja zaposlenih, priliv stranih investicija je prešao dve milijarde i po tome smo već prvi u regionu.", istakao je.

Predsednik je istakao da moramo da radimo ubrzano na svom važnim pitanjima, a da građani Srbije znaju da u svom rukovodstvu imaju ozbiljne ljude koji neumorno rade sve što je potrebno da nam zemlja bude bezbednija i sigurnija.

"Hvala građanima na svakoj vrsti podrške i tome što razumeju probleme sa kojima se suočavamo. Moje je da im poručim da je Srbija uprkos svim problemima i velikim izazovima stabilna, sigurna i takva će da ostane.", zaključio je predsednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (43)

Loading
Ognjen

25.06.2024 07:25

Svuda je tu na svakom mestu podrška za našeg predsednika

nina

25.06.2024 07:45

Vučić radi u najboljem interesu Srbije!

Joca

25.06.2024 07:46

Podrška Vučiću! Srbija napreduje svakim danom!

damir

25.06.2024 07:46

Vučić je pravi lider, uvek korak ispred svih!