STIGLE VESTI O ANELINOJ TRUDNOĆI: Ahmićevu čeka ŠOK, Janjuš ni ne sanja šta se dešava!

Autor:

Zadruga

29.05.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kamera uhvatila Anelino priznanje.

STIGLE VESTI O ANELINOJ TRUDNOĆI: Ahmićevu čeka ŠOK, Janjuš ni ne sanja šta se dešava!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić

U rijaliti programu "Elita", Aneli Ahmić izazvala je pravu pravu buru među gledaocima kraj malih ekrana kada je izjavila da sumnja da je u drugom stanju. Naime, ona je tokom današnjeg dana pritrčala cimeru Marku Đedoviću sa sumnjom da je trudna, a da je Marko Janjušević Janjuš otac njenog deteta.

Kako je sama priznala u snimku koji je za kratko vreme postao viralan, od pre tri nedelje počela je da se oseća čudno, a sada već ima i određene "ženske" tegobe, te je izjavila da oseća i prve simptome.

- Kasni mi već tri nedelje. Baš me boli stomak... Katastrofa! Idem da spavam, malo da legnem - rekla je Ahmićeva Đedoviću, koji je bio iznenađen njenom konstatacijom.

- E, mašala, baš lepo - rekao je kratko Marko, dok se Aneli smejala.

Republika

Foto: pixabay.com, pink/printscreen

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

Na ovu temu se oglasila Anelina sestra, Sita Ahmić, koja otvoreno ne podržava vezu sa Janjušem, ali je priznala da bi prihvatila dete, u slučaju da je njena sestra zaista u drugom stanju:

- Ako je trudna, podržaćemo je u svemu tako i u tome - otkrila je Sita za Pink.rs.

- "Ko šta radi, samo skaču do plafona! Užas", "Koliko morate biti jadne da muškarca zadržite trudnoćom? Mislite vezaće vas dete? E, jadne li ste, Bože dragi", "Ma, laže krpetina... Prva tema... Jao, jadnica, kuka Đedoviću", "Janjuš će svisnuti kad čuje ša je uradio", "Ova ludača ne bira sredstva da bude u centru pažnje" - samo su neki od komentara na internetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Lola

29.05.2024 18:38

Ma, popljuckace je smrad Janjus kao i Maju onomad.

Lola

29.05.2024 18:38

Ma, popljuckace je smrad Janjus kao i Maju onomad.