"SMETA MI KAD MI STAVLJA RUKU..." Miona otkrila kako se Ša iživljava u krevetu, pa priznala da su imali brutalnu VRELU AKCIJU!

Autor:

Zadruga

23.05.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović je napokon priznala da su Ša i ona bili intimni, pa otkrila šta joj posebno smeta.

"SMETA MI KAD MI STAVLJA RUKU..." Miona otkrila kako se Ša iživljava u krevetu, pa priznala da su imali brutalnu VRELU AKCIJU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Iako su se svi pitali zašto Miona Jovanović i dan-danas negira činjenicu da je imala se*s sa svojim izabranikom, Nenadom Aleksićem Ša, ona je sinoć šokirala sve priznanjem da jesu bili intimni.

Iako mnogi sumnjaju da se Jovanovićeva ogradila, pa ovo ironično izjavila, gledaoci su shvatili da Miona i Ša jesu imali odnose i da ona više ne želi da ćuti. Kako ju je publika suočila sa scenama, koje su se pojavile u javnosti, Miona je priznala da su Nenad i ona imali se*sualne odnose, ali da su zbog nje o tome ćutali sve do sada:

- Nije nam jasno zašto kriješ se*s sa Ša, kada javno radiš neke stvari koje ne vidimo kod drugih devojaka, da ti drži ruke na pozadrini, da ti gura ruke? - glasilo je pitanje za Mionu.

 

- Okej, slažem se, imala sam se*s - rekla je Miona.

- Ti napadaš druge devojke, a ti to radiš - rekao je Milan.

- Pa šta ako mi stavi ruku, meni nekada to smeta, nekada ne smeta. On treba da me mazi, on mi je dečko. Ja nikada nisam nikoga napadala - dodala je Miona.

- Meni to nije šokantno, ja znam kada je Darko postavljao pitanja, oni su davali odgovore, a ja poznajem Ša, on je pokrivao. Ja nemam ništa protiv se*sualnih odnosa, ali nema potrebe to da kriješ - prokomentarisala je Maja.

- Da li to Ša radi da bi baba i Stanislav videli? - upitao je Milan.

- Ne može on da radi sa njom nešto što mu ona ne dozvoli, ne kapiram što bi se krilo to - dodala je Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading