MOGU DA DELE ĆELIJU: Nakon Asminovih pretnji ZATVOROM, oglasila se Sita Ahmić, pa otkrila za šta on sve treba da ODGOVARA PRED ZAKONOM!

Autor:

Zadruga

23.05.2024

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anelina sestra u svom stilu odgovorila bivšem zetu na optužbe!

MOGU DA DELE ĆELIJU: Nakon Asminovih pretnji ZATVOROM, oglasila se Sita Ahmić, pa otkrila za šta on sve treba da ODGOVARA PRED ZAKONOM!

Foto: TV Pink/printscreen, facebook

Nakon što je Asmin Durdžić javno zapretio Aneli Ahmić i njenoj porodici da će ih sve strpati u zatvor, te optužio Situ Ahmić da je prodala njegov automobil, koji vredi 55.000 evra, i to u delove, za pet puta manju sumu novca, oglasila se Anelina sestra i žestoko uzvratila.

Naime, ona je u svom stilu poručila da mogu deliti ćeliju, pošto njega zatvor svakako čeka, pa se dotakla famoznog auta za koji Asmin tvrdi da ga je ona prodala u delovima:

- Ma smešno, kao i sve što priča! Koga će on u zatvor?! Može samo on, zatvor ga svakako čeka - rekla je Sita za Pink.rs, pa naglasila: 

- S autom se nije desilo ništa, niti želim komentarisati te navode, isto kao što je rekao da sam Majinom ocu zapalila auto. Ova beda se samo blamira nikako ne doživljavam tu budaletinu.

Podsećamo, iako je i Aneli izjavila da to nije istina, Durdžić je ipak doneo odluku da ih tuži. 

- Sad će Ahmićke da vide kako funkcioniše zakon u Austriji. Sve tri ću vas odvesti u zatvor - istakao je Asmin na svom Instagram profilu.

Republika

Foto: youtube.com/TV1, Red tv printscreen,youtube.com/Zadruga Official

Asmin Durdžić zaratio sa celom porodicom Ahmić

Inače, on je ranije optužio Aneli da je Noru dobila sa izvesnim Žikom, a ne sa njim, nakon čega se i ovaj muškarac oglasio, te objasnio odakle se njih dvoje uopšte znaju.

- Ja sam nju video 20 minuta u svom životu! Aneli i ja smo se upoznali u maju 2020. godine. Ja sam menadžer jednog pevača koji je zaboravio mikrofon u jednoj diskoteci u Švajcarskoj, pa sam zvao moju prijateljicu da ode po taj mikrofon da ga ne bismo izgubili, a onda ga je odnela kući. Nakon mesec dana ja sam otišao po taj mikrofon, 5. maja, došao sam kod nje, popili kafu. Ona i ja smo pričali, a njoj je došla tada prijateljica influneserka, a to je Aneli. Ja kada sam došao ona je bila u spavaćoj sobi gde je pričala sa tim Asminom, oni su tada bili u vezi. Ona je nakon sat i po izašla u dnevnu sobu, mi smo se upoznali. Drugarica mi je rekla da je ona poznata i da ima dosta pratiolaca na Instagramu te sam je ja zamolio da okači pesmu jednog pevača koja je tog dana izašla kako bi imala više preglada i kako bi je više ljudi čulo, što je ona uradila, a mi to svi radimo kada izađe ta pesma - opravdao se Žika. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
samo pitam

23.05.2024 14:33

Drage Ahmicke, ja da sam na vashem mestu bih se zapitao sta radim! Nora je Austriski drzavljanin, otac stoji na rodnom listu, necemo dalje... Asim je ovo mnogo pre trebao da uradi da prijavi. Zakon je zakon.