ŠOK-BOMBA FILIPA CARA ZA MAJIN ROĐENDAN! Napokon otkrio detalje o velikom POVRATKU, pa potvrdio: "Gledamo se na malim ekranima"

Autor:

Zadruga

22.05.2024

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car je sve šokirao današnjom objavom.

ŠOK-BOMBA FILIPA CARA ZA MAJIN ROĐENDAN! Napokon otkrio detalje o velikom POVRATKU, pa potvrdio: "Gledamo se na malim ekranima"

Foto: ATA Images

Filip Car, poznat po svom učešću u rijalitiju "Zadruga", doživeo je potpunu transformaciju nakon saznanja da će postati otac devojčice. Umesto trošenja novca na trivijalne stvari i izlaske, bivši zadrugar je odlučio da svoju zaradu uloži u nekretnine. Ova promena životnih navika dovela je do potpunog preuređenja stana u kući gde sada živi sa partnerkom Aleksandrom Nikolić i svojom naslednicom, Leonom.

Međutim, to nije sve. Danas, na sreću brojnih fanova, najavio je povratak na male ekrane. Iako su se ponadali svi da će ponovo biti deo rijalitija, Filip je otkrio čime će se baviti u budućnosti, a ovaj potez iznenadio je mnoge.

- Ovoga puta se gledamo na malim ekranima u malo drugačijem projektu - napisao je Filip Car.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Filip Car

Iako su imali izazove u vezi, Aleksandra Nikolić i Filip Car su odlučili da pruže svojoj ljubavi još jednu šansu i započnu zajednički život u Hrvatskoj. Ova odluka je izazvala dosta pažnje javnosti, ali par je odlučan u nameri da izgradi srećan život zajedno.

Aleksandra je nedavno otkrila da će u početku, dok beba ne stasa, one dve biti u njenom stanu u Beogradu, a potom planiraju da se presele u Crikvenicu kod Filipa. Ovo selidba je izazvala interesovanje javnosti, a fanovi sa nestrpljenjem iščekuju nove detalje o njihovom životu u novom mestu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading