STANISLAVOVA ĆERKA JE FAN CARA I ALEKS: Pojavili se ŠOK DOKAZI, sad je jasno zbog čega Maju ne može da GLEDA OČIMA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

17.05.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Publika na društvenim mrežama sklopila kockice, svi čekaju njenu reakciju!

STANISLAVOVA ĆERKA JE FAN CARA I ALEKS: Pojavili se ŠOK DOKAZI, sad je jasno zbog čega Maju ne može da GLEDA OČIMA! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić/Nikola Mutić. Printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak obećali su da neće imati vrele akcije zbog pisma koje je poslala njegova ćerka, ali su tu rel pogazili. Njih dvoje su sinoć nakon žutkr imali brutalnu akciju u toaletu hotela, a produkcija je nedavno objavila snimke sa kamera i pokazala da je par uhvaćen u laži. 

Snimak vreme akcije Maje i Stanislava postala je glavna tema za komentarisanje na društvenim mrežama, a publika uglavnom deli mišljenje da je Krofak ovim potezom žestoko obrukao ćerku kojoj je obećao da više neće imati  žestoka akcije sa Majom, sve dok traje rijaliti. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak

Mnoge je interesovalo zbog čega je Krofakova ćerka uopšte  stekla negativno mišljenje o Maji, jer je prema njenom ocu imala jako dobro ponašanje, a na društvenim mrežama su se pojavile šok tvrdnje koje rešavaju ovu misteriju. Naime, kako pišu profili koji prate dešavanja u rijalitiju Stanislavova ćerka je bila admin profila koji je pružao podršku Aleksandri Nikolić i Filipu Caru, a da teorija može biti istinina govori to što profil prati MMA borca. 

Republika

Foto: instagram.com

Ćerka Stanislava Krofaka je bila admin Caru i Aleks?

Vanesa ove tvrdnje još uvek nije ni demantovala, ni potvrdila, a mnogi čekaju da vide da li će imati reakciju na sve što se piše na društvenim mrežama o njoj. 

Da situacija bude još gora ćerka MMA borca je nedavno putem njegovog profila na društvenoj mreži Instagram podelila dva storija na kojoj je njen otac sa Marinkovićevom, zbog čega su fanovi pomislili da je Vanesa promenila mišljenje i da je odlučila da podrži njihovu vezu, međutim, nakon snimka koji je Pink pustio ko zna kako će se odvijati situacija. 

BONIS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

18.05.2024 05:31

DETE...ALI I NISI DETE...I ALEX I CAR SU FOLIRANTI U SVAKOM POGLEDU...ALEX NEMA KOGA NIJE IZDALA...ALI ZAHVALJUJUĆI LEPOM MIĆI IMALA JE PRAVO NA POPRAVNI...DA NIKO NE SPOMINJE BUJANOVAC...I OSTALO SA KRISTIJANOM...ALEKSANDRA JESTE ZLO...FOLIRA SVE...I RODILA JE DETE...KAO ONA JE MORALNA...ALI NAROD VIDI SVE...JER ONA JE PRIMITIVNA, GLUPA...