STANISLAVOVA ĆERKA ZAKUVALA ČORBU: Zbog ovoga će nastatio PAKAO u rijalitiju, Pantera ni ne sluti šta mu je uradila! (FOTO)

Autor:

Zadruga

28.04.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok slike na zvaničnom Instagram profilu!

STANISLAVOVA ĆERKA ZAKUVALA ČORBU: Zbog ovoga će nastatio PAKAO u rijalitiju, Pantera ni ne sluti šta mu je uradila! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Pink/Printscreen

Nenad Aleksić Ša nije mogao da sakrije svoje negodovanje i bes nakon što je video Mionu Jovanović kako pozira sa Stanislavom Krofakom. Njegova reakcija na ovo događanje je izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama, a niko od njegovih cimera nije mogao da ga smiri dok je doživljavao nervni slom. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uskršnje slikanje u Eliti

Povodom ove situacije oglasila i se i Stanislavova ćerka koja je po svemu sudeći nije ni svesna da će ovim potezom ocu napraviti još veće probleme u rijalitiju. Naime, ona je na Oanterinom zvaničnom profilu podelila nekoliko slika, među kojima su bile fotke sa Majom Marinković, ali i bivšom devojkom Mionom. 

Iako Vanesa verovatno želi samo da ispoštuje sve ljude oji poštuju njenog oca, bez razmišljanja sa kojom je on devojkom. Ovakve informacije su već više puta ulazile u "Elitu" i dolazila su pitanja, a ostaje da vidimo kako će Stanislav i Maja da reaguju kad saznaju da je Krofakova ćerka delila slike sa njegovom bivšom devojkom. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak

Vanesa je jednom prilikom već izjavila da joj je Maja iskrena i smešna, ali da bi volela da je njen otac ostao sam i bez ljubavnog odnosa. Sa druge strane Majin otc Taki je oduševljen izborom njegove mezimice i koristi svaku priliku da javno podrži njenu vezu. 

Ostaje da vidimo kako će narednih dana funkcionisati veza Maje i Stanislava, kao i kako će reagovati njegova ćerka u nastavku rijalitija. 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Aca

28.04.2024 17:21

taj isarani teletabis sa nogicama vrapca koji prica kao ubrzani tonski snimak je usao kako kaze da uzme novce i da se proslavi u Beogradu a gde bi drugde tako da cerkica sve aminuje samo da tatek donese novce nista joj ne smeta ni majakita ni tatine seksualne egzibicije na televiziji, blam limitiranog tipusa, sve za novce, seljacka posla