DUŠICA JAKOVLJEVIĆ PLAČE NA PINKU, PUBLIKA JE DOTUKLA: Nazvali je "pobeguljom", ona održala predavanje!

Autor:

Zadruga

13.05.2024

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušica Jakovljević je zaplakala zbog reakcije publike u studiju.

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ PLAČE NA PINKU, PUBLIKA JE DOTUKLA: Nazvali je "pobeguljom", ona održala predavanje!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Veliki povratak voditeljke Dušice Jakovljević obelezila je njena nova emisija koja je startovala večeras od 22 časa na televiziji Pink. Tim povodom Dušica se oglasila na Instagram profilu i otkrila da je uzbuđena zbog povratka u ružičasto jato.

- Konačno mogu da vam dam odgovor na vaših bezbroj pitanja. Gledamo se od 22 časa na televiziji Pink - napisala je Dušica. 

Ona se pojavila u studiju, pa dobila neočekivanu reakciju od publike, koja ju je gotovo rasplakala:

 

- Hvala vam na ovoj emociji, divno je biti ponovo ovde. Nemojte sad da se rasplačem... Retko kad me nešto ostavi bez teksta, ali vi ste me ostavili. Na emociju nikada ne možete da budete pripremljeni. Ponedeljkom od 22 sata će se dešavati neočekivana dešavanja u Eliti - priznala je Dušica Jakovljević kroz suze.

- Dobrodošla kući, pobeguljice - prokomentarisala je Stanija Dobrojević.

- Spremna sam na razne scenarije, kad su mi stavljali bubicu na Red televiziji, rekli su mi da gostuje Asmin, ja sam žurila kući da gledam, da ne bude kao upalim TV i kao oni na klupici, da su se pomirili. Ne da sumnjam u njega da bi uradio, ali u glavi sam šta god da se desi, nek se desi - objašnjava Dobrojevićeva. 

 - Dokle god se ovo ne završi, ne mogu da se opustim. Pričalo se da imamo skice, ali ne volim što on trči pred rudu i iznosi u javnosti, nekad može da se izjalovi, on se prvi put susreće sa medijima. Njegovi javni nastupi su surovi, nije kao ja sa medijima, ja sam fina, a on je drugačije, ali dobro, to je možda dobar spoj, balans - ispričala je Stanija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

14.05.2024 05:49

JADNICA JE U SVAKOM POGLEDU...NEKA ZAHVALI EMPATIJI VELIOJ ŠEFICI I ŠEFU ZA SVOJE POJAVLJIVANJE NA RTZ PINK...NE ZASLUŽUJE NOVU ŠANSU...PO MENI...ALI..