RASKRINKANA VEZA ANĐELA I ANITE: Bivši učesnik Elite najavio njihov RASKID!

Autor:

Zadruga

25.04.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksa Erski razvezao jezik o gorućim temama iz rijalitija!

RASKRINKANA VEZA ANĐELA I ANITE: Bivši učesnik Elite najavio njihov RASKID!

Foto: printscreen/RTVPink

Bivši učesnik "Elite" Aleksa Erski progovorio je o vezi Anite Stanojlović i Anđela Rankovića, ali i otkrio da je stao u zaštitu svoje drugarice Jovane Tomić Matore, kad je njihov odnos u pitanju i izdaja koju joj je nekadašnji prijatelj napravio. 

Republika

Foto: Red tv printscreen

Aleksa Erski u emisiji "Pitam za druga"

- Zamerio sam Anđelu to. Rekao sam mu da se to ne radi. Matora mu je bivša prijateljica, a Anita njena bivša žena. Vidim da su zaljubljeni. Ne mogu reći da nema emocija. Anđelo prema meni nikad nije bio neispravan, nije me provocirao. Ne provodi vreme ni sa muškarcima, a ne sa ženama. Anita ima malo nezgodan temperament. Mislim da još uvek ne može da shvati da je njegovo ponašanje možda idealno za nju, njega i ostale ukućane. On je štiti od samog početka, ali neće skakati kad vidi da ona nije u pravu. Njihove rasprave su mnogo glupe i banalne, ali takve su rasprave i moje supruge i mene. To je normalno, pogotovo kad provodite s nekim 24 časa dnevno. Verovatno ćemo gledati još takvih rasprava i izliva ljubomore - rekao je Aleksa.

Aleksa smatra da Anita nikad neće moći da promeni svoju ljubomoru. 

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink/Zadruga Official

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković

- Mislim da ne, ali može da radi na tome. Gledaocima je to simpatično, navikli su, Umesto da uživaju tamo, ona već razmišlja kako će im biti, kako će odreagovati. Njihova veza je najskladnija i najbolje funkcioniše u "Eliti".  Anđelo to neće trpeti i već vidim da se susdržava. Izdržaće napolju maks par meseci - kazao je Akeksa, a onda prokomentarisao i Matoru:

Matora je jako sujetna i ljubomorna osoba. Skidam joj kapu, uspela je da se izdigne. Ne bih voleo da prolazim kroz to. Mislim da je to sad više nepravda, ona je ta koja je bila prevarena. Ima pravo da se pobuni. Mislim da je to skroz rastičstila. Anita se nije pronašla u tom odnosu i vratila se kao na pravi put - rekao je Erski.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading