OVO JE PRAVO LICE ANĐELA RANKOVIĆA: Više nije mogao da se FOLIRA, ustao i priznao da NE VOLI Anitu!

Autor:

Zadruga

24.04.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivala istina na videlo, takmičari rijalitija "Elita" ostali u šoku!

OVO JE PRAVO LICE ANĐELA RANKOVIĆA: Više nije mogao da se FOLIRA, ustao i priznao da NE VOLI Anitu!

Foto: youtube.com/RTV Pink/Zadruga Official

Tokom današnje debate nastao je opšti haos kad je Anđelo Ranković izjavio da prema devojci Aniti Stanojlović, sa kojom je već više od tri mesec u vezi, ne oseća dovoljno jake emocije da bi mogso da joj kaže da je voli. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anđelo Ranković

- Kaže Anita nakon dva minuta da je bolje da joj kaže da je ne voli nego da je loše, da ti u ovakvoj fazi veze kaže da je ne voli još, ja mislim da bi svaka žena rekla ne voliš me još uvek. Samo nemojte da vičete molim vas. Za vezu Terze i Milice sam odma rekao da je najsujetnija i da nikada nije bila na zdravim temeljima - pričao je Ivan. 

- Pa ima pravo da to misli s obzirom na to da me je prevario, dosta stvari se promenilo - rekla je Milica.

- Promenio sam mišljenje, ja ne mislim za vas da vam je veza sujetna , to samo mislim za Milicu i Terzu jer ih je jedino navika držala ovde - rekao je Ivan.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anđelo Ranković i Ivan Marinković

- Mića kaže da mi rušimo njihovu vezu, za dvoje ljudi koji su u pravom odnosu ne može ih slomiti niko u životu. Ti si Anđelo jako namazana ličnost, ti se ovde ponašaš fino ali sam stekao utisak da ti ne ulaziš lako u veze i da je*eš sa strane i sad ćeš tio mene da ubediš da ćeš završiti sa Anitom i da planiraš budućnost, ti stvarno misliš da ćeš moći da ispeglaš to što je ona bila sa ženom u vezi? - pitao je Janjuš.

- Ja jesam išao iz kombinacije u kombinaciju ali ako sam odlučio ovde da budem sa njom u vezi da stanem uz nju, prihvatio sam vezu sa njom i nije mi normalno da posle 3 meseca volim nekoga. Da li ja vidim budućnost to ćemo videti kroz vreme kroz njene postupke i njenu požrtvovanost, ne sme da pada pred preprekama - rekao je Anđelo.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Verona

24.04.2024 22:27

Zavoleo Đedovića .

dušanka crvenkov

25.04.2024 05:25

ANĐELO JE ZLO...PRODANA DUŠA U SVAKOM POGLEDU...ZLO OD ČOVEKA...NULA OD ČOVEKA...