ŽENA FUDBALERA SLUPALA FERARI OD 250.000 EVRA! Lagala policiju, kamera sve snimila! Iznenadiće vas kako ONA IZGLEDA!

Autor: M. M.

Sport

04.05.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srećom, samo je lakše povređena.

ŽENA FUDBALERA SLUPALA FERARI OD 250.000 EVRA! Lagala policiju, kamera sve snimila! Iznenadiće vas kako ONA IZGLEDA!

Foto: pritnskrin

Portugalski fudbaler Dijego Souza, član španskog drugoligaša Alkorkona, doživeo je neprijatnost pošto je njegova supruga slupala njegov Ferari. Automobil, čija je vrednost procenjena na 250.000 evra, više nije u voznom stanju.

Ona je izazvala saobraćajnu nesreću u alkoholisanom stanju tokom vožnje, a nezgoda se dogodila u Madridu gde porodica bivšeg fudbalera Benfike trenutno živi zbog njegovog profesionalnog angažmana.

Supruga Dijega Souze je zadobila lakše povrede u ovoj nezgodi, ali joj je brzo pružena medicinska pomoć i ona se nalazi u stabilnom stanju. Kako se navodi, sabraćajka se dogodila u Paseo del Prado, jednoj od madridskih avenija, kada je izgubila kontrolu nad skupocenim četvorotočkašem i zakucala se u zaštitnu ogradu. Takođe, policija je tokom uviđaja utvrdila da je vozila brzinom dvostruko većom od dopuštene. 

 

https://www.instagram.com/p/By8Vi_JjjyY/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

 

Na licu mesta se pojavio i čovek koji je uveravao policajce da je on bio za volanom u trenutku nesreće, ali su nadzorne kamere s jedne banke snimile da je iz automobila Ferari Portofino, nakon što se isprevrtao za 180 stepeni, s mesta vozača izašla žena.

Ovaj incident još jednom je podsetio javnost na opasnosti alkoholisane vožnje i posledice koje ona može imati. Pored materijalne štete, ovakve nezgode mogu imati ozbiljne posledice po zdravlje i živote učesnika u saobraćaju.  


BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading