FILIP CAR DONEO ŠOKANTNU ODLUKU! PROGOVORIO O PREVARI I POROCIMA! Čeka se Aleksandrina reakcija na ovo!

Autor:

Zadruga

24.04.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo se sve desilo u pravom momentu, tek počneš da živiš kad dobiješ decu. Sada imam zdraviji i bolji prioritet, više nisam sam.

FILIP CAR DONEO ŠOKANTNU ODLUKU! PROGOVORIO O PREVARI I POROCIMA! Čeka se Aleksandrina reakcija na ovo!

Foto: ATA Images

Bivši rijaliti-učesnik i novopečeni otac Filip Car kaže da je vreme da prestane raskalašno da se ponaša i juri žene, pa će uskoro i da se oslobodi poroka s obzirom na to da je sada vreme za porodicu. Otkako mu je Aleksandra Nikolić podarila naslednicu Leonu, Car sada hoće da se skući u Hrvatskoj, gde želi da uskoro otputuju njih troje.

Foto: ATA Images

Aleksandra Nikolić

 


- Iscrpljen sam, baš sam umoran. Poslednjih dana nisam spavao ni po tri sata. Aleksandra i beba su u Beogradu, Aleksandra se oporavlja od carskog reza i sve nekako ide u dobrom smeru. Kada sve to prođe, ostaje nam da rešimo papire za Leonu, pa da beba dođe ovde da živi kao kraljica. Idem uskoro dole kod mojih, tamo planiram da ih vodim. Ovo se sve desilo u pravom momentu, tek počneš da živiš kad dobiješ decu. Sada imam zdraviji i bolji prioritet, više nisam sam. Ja sam bebu jedva uzeo u ruke, nisam znao kako treba da se sve to uradi - rekao je Filip, pa je dodao:

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Filip Car

 


- Sad treba skroz da se uozbiljim, nema više ludiranja. Prestajem da gledam i jurim žene, a rešio sam da se oslobodim poroka. Treba da budem stub porodice i mislim da je odavno prošlo vreme zezanja. Svašta me tek čeka, imam razne planove, ali činjenica je da se sada ozbiljnije živi. Ne mogu više da mislim samo na sebe. Potrebno je misliti na celu porodicu, na obaveze i tako dalje.


Podsećamo, Filip Car je po svoju izabranicu i ćerku došao u porodilište s drugarom, a pri izlasku iz bolnice okitio je muzičare. Iako nije bio mnogo raspoložen, on je stavio nekoliko novčanica na instrumente, te su zatim seli u automobil i otišli, a Nikolićeva nije skidala osmeh.


Aleksandra je nedavno govorila o tome kako je podnela porođaj, ali i o tome kako su detetu dali ime.


- Zajedno smo se dogovorili za ime. Imala sam neke predloge, imao je i on, ali na kraju smo se usaglasili za Leona. To je baš lep prevod, lavica. Malo mi je gvožđe opalo u međuvremenu. Anemična sam po prirodi. Nije prošlo onako kako smo želeli. Carica je želela carski da izađe, oporavljam se stvarno dobro i zadovoljna sam time kako je sve prošlo - objasnila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading