PEVAČ SA SUPRUGOM NAPRAVIO PRIZOR ZA PAMĆENJE: Ovako je Nikola Rokvić proslavio Vaskrs u Makedoniji (VIDEO)

Autor:

Zabava

05.05.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni folker na svom hodočašću za Eginu, napravio predah na najveći hrišćanski praznik.

PEVAČ SA SUPRUGOM NAPRAVIO PRIZOR ZA PAMĆENJE: Ovako je Nikola Rokvić proslavio Vaskrs u Makedoniji (VIDEO)

Foto: printskrin/instagram

Poznati pevač Nikola Rokvić, koji je već dve nedelje na neobičnom putovanju pešice ka Egini, Vaskrs je proslavio sa svojom porodicom, koja ga je čekala u Makedoniji.

 

 

Razlog za ovaj poduhvat je humanitarni - Nikola je odlučio da pešačenjem prikupi sredstva za pomoć deci oboleloj od raka, u okviru svoje fondacije "Porodica", koju je osnovao sa svojom suprugom Bojanom Barović.

Nikola je odlučio da svoju popularnost i uticaj iskoristi na najbolji mogući način - da pomogne deci koja se bore sa opakom bolešću.

Do sada je uspeo da prikupi neverovatnih 14 miliona dinara, što je zaista impresivan podvig.

Njegova posvećenost ovoj akciji i podrška koju je dobio od javnosti su zaista inspirativni.

Nikola svakodnevno objavljuje kako se kreće svojom putanjom za Grčku, pa je i svoj susret sa porodicom na najveći hrišćanski praznik podelio na Instagramu, gde je pokazao koliko mu znači što zajedno proslavljaju Vaskrs.

Emocije su bile snažne, kako kod Nikole, tako i kod njegove porodice, a ovaj video govori više od hiljadu reči o tome koliko je važno provesti praznike sa voljenima. Bojana i Nikola napravili su prizor za pamćenje, a ispod objave su se nizali samo komentari divljenja.

 

 


Nikola Rokvić je svojim poduhvatom pokazao koliko jedan pojedinac može da utiče na zajednicu i da promeni živote onih kojima je pomoć najpotrebnija.

 

 

Njegova vera u humanost ljudi i njegova hrabrost su zaista za svaku pohvalu.

Neka ovaj primer bude inspiracija svima da se angažuju u humanitarnim akcijama i da pruže podršku onima kojima je to najpotrebnije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading