ŠOK SCENA IZ ŠVEDSKE: Teya Dora ne veruje šta ju je snašlo - da li će joj ovo DONETI SREĆU?

Autor:

Zabava

27.04.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša predstavnica na ovogodišnjoj Evroviziji nasmejala fanove klipom koji je podelilsa na društvenim mrežama!

ŠOK SCENA IZ ŠVEDSKE: Teya Dora ne veruje šta ju je snašlo - da li će joj ovo DONETI SREĆU?

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Teya Dora

 

Naša predstavnica na ovogodišnjoj "Evroviziji", Teya Dora, stigla je u Malme, Švedsku, sa srpskom delegacijom kako bi se pripremila za svoje učešće na ovom velikom muzičkom takmičenju. Prve polufinalne večeri, 7. maja, publika će imati priliku da uživa u njenom nastupu.

Danas je Teya sa svojim Instagram pratiocima podelila trenutke provedene u Malmeu, a već prvi dan je doživela nešto neobično. Naime, kako je sama objasnila u snimku, ptica ju je "pokakila" baš po glavi, zajedno sa članovima svog tima. Prema starim verovanjima, ovakav događaj nosi sa sobom sreću, a Teya je to i istakla u svom snimku, izjavljujući "Good luck" (Srećno).

Republika

Foto: instagram.com

Teya Dora podelila hit scenu na Instagramu

Ova neobična situacija može se protumačiti kao znak sreće pred sam početak takmičenja. Mnogi veruju u simboliku koju nosi takav događaj, a da li će se ovo verovanje obistiniti, to ćemo saznati već na samom takmičenju.

Inače Teya Dora je istakla i da je često upoređuju sa prošlogodišnjom pobednicom Švedske, Lorin, ali da ona ne vidi sličnost sa muzičke strane.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Teya Dora

- Mnogi su me upoređivali sa Lorin, baš zbog mokre kose kakvu sam imala na "Pesmi za Evroviziju", ali muzički mi nemamo nikakve veze - ispričala je Teya Dora.

Kako je istakla, njen nastup će se mnogo razlikovati od onoga koji smo videli na "Pesmi za Evroviziju".

- Spremamo nešto za šta sam sigurna da će ostaviti jak i lep utisak. Mislim da svaki nastup na ovom takmičenju treba da nosi neku lepo poruku, nešto jako što će da se dugo vrti u glavama ljudi

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading