OBELODANJENA ISTINA O KAČAVENDI I ANI: Otkriveno kako je čuvena KUMA nameštena, AFERA raskrinkana totalno!

Autor:

Zadruga

02.03.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Šašić progovorila o Mileni Kačavendi i Ana Ćurčić!

OBELODANJENA ISTINA O KAČAVENDI I ANI: Otkriveno kako je čuvena KUMA nameštena, AFERA raskrinkana totalno!

Foto: shutterstock, ST/Dragan Kadić, ST-V.Lukic

Voditeljka Anastasija Buđić ugostila je u emisiji ,,Pitam za druga" nedavno pevačicu Ivanu Šašić, koaj je otvoreno progovorila o odnosu sa Milenom Kačavednom, aktuelnom takmičarkom rijalitija ,,Elita 7". 

Republika

Foto: Red tv printscreen

Ivana Šašić u emisiji ,,Pitam za druga"

 

Ivana Šašić progovorila je o pričama koje je Ana Ćurčić plasirala o Mileni, kako i sama tvrdi, kada su u pitanju fotografije iz bolnice, u kojoj se Kačavenda lečila. Međutim, Ivana je progovorila i o Aci Buliću, sa kojim je imala idealan odnos u periodu kada je trebalo da se glasa za Ćurčićevu.

Republika

Foto: Republika

Ana Ćurčić i Aca Bulić

 

- Nikada nisam čula za nju, čula sam kada sam i sa Acom počela tu oko podrške. Sve što je dolazilo o Mileni i rekla sam već, one fotografije iz bolnice, to je sve od Ane došlo. Ja to ne mogu da imam, ili kako da izmislim, ako ženu ne poznajem? Ona se opasno snašla, zato što onako, ima spiku i vukabular, ima stav, može da se nosi. Odrastala je i ceo život se družila sa mangupima, da smo mi to pokupile nešto da se tako nosimo, ništa protiv nje nemam, niti sam je komentarisala u lošem kontekstu, negde se bilo zakuvalo, gde je Milena poslala haljinu, njoj se nije dopalo, Ani, ja sam samo povezala Dijanu koja je poslala druge haljine - ispričala je Ivana Šašić, u emisiji ,,Pitam za druga", pa dodala:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivana Šašić u emisiji ,,Elita"

 

- Takva treba da bude, ne bi ona opstala, uliva ono strahopoštovanje!

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading