MAJA MARINKOVIĆ PREMIJERNO POKAZALA NOVU ZADNJICU: Spremna za Elitu, sada joj niko neće odoleti!

Autor: O.B. / M.I.

Zadruga

02.09.2023

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković napustila je bolnicu, pa pokazala novu zadnjiću!

Zvezda rijalitija "Zadruga", Maja Marinković,  podvrgla se operaciji uvećanja zadnjice, koju je već duži vremenski period najavljivala.

Nakon što je intervencija uspešno završena, bivša zadrugarka se oglasila na društvenoj mreži Instagram i otkrila kako se trenutno oseća i koliko je zadovoljna ishodom, a juče je za domaće medije otkrila i da trpi bolove:

Republika

Foto: republika

 

 

- Operacija je prošla uspešno, rezultati su odlični. Sutra izlazim iz bolnice. Par dana ću morati da mirujem, što je i normalno jer me malo boli, ali iskrena da budem, vredelo je (smeh). Tako da, mogu vam reći da sam prezadovoljna i da jedva čekam da prođe ovaj period oporavka - rekla je Maja za Alo!

Marinkovićeva je upravo napustila bolnicu, gde je uvećala zadnjcu, a mi smo se našli na licu mesta, gde je bivša zadrugarka pokazala kakvo je trenutno stanje.

Republika

Foto: republika

 

Nju je sačekao otac Taki, koji ju je odvezao kući, kako bi se oporavila i pripremila za Elitu.

- Ne osećam se sada baš najbolje, tek sam izašla, ali oporaviću se, ipak je stavljeno strano telo, 840 kubika - prokomentarisala je Maja kratko za Republiku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Verona

02.09.2023 10:02

I moj kvad Gepard ima 850 kubika.