MIONA DOBILA NOVE ZABRANE: Bolesna ljubomora Nenada Aleksića Ša otišla na viši nivo, zbog ovoga može da OBOLI!

Autor:

Zadruga

29.04.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama isplivala šok slika iz Elite!

MIONA DOBILA NOVE ZABRANE: Bolesna ljubomora Nenada Aleksića Ša otišla na viši nivo, zbog ovoga može da OBOLI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša imaju jako turbulentan odnos, ispunjen žestokim svađama, koje su postale još brutalnije otkako se u "Elitu" uselio njen bivši dečko, Stanislav Krofak. Iako su mnogi mislili da će Krofakova veza sa Majom Marinković umanjiti sumnje i izlive ljubomore koje ima Ša, to se nije desilo, već je iz dana u dan sve gori i naporniji. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak, Maja Marinković, Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

Na društvenim mrežama danas se pojavila fotografija koja je izazvala lavinu burnih reakcija i komentara. Naime, otkako je Stanislav proglašen za vođu izgleda da je njegova bivša devojka dobila zabranu da budr okrenuta ka strani stola na kojoj on sedi, pa mnogi prognoziraju da će se ukočiti, jer se vcela iskrivila kako bi mu okrenula leđa. 

Stanislav je takođe na današnjoj podeli budžeta iskoristio priliku da se obrati bivšoj devojci i u lice joj kaže koliko je ispala loša prrma njemu, a iako su neki očekivali da nbeće ostati imuna na njegove reči, na kraju je samo prećutala, što je iznenadilo veliki broj cimera, ali i publike koja prati rijaliti program. 

- Miona, evo, ovako. Što se tebe tiče, ti si ispala loš čovek prema meni, za stvari koje si iznosila, nisi trebala, što dopuštaš sebi to, to je jako pogrešno, nemaš svoj stav i ovde si pokazala ko si i šta si. Od mene toliko - poručio je brutalno Stanislav, a Miona je samo prećutala. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav sasuo Mioni sve u lice

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Verona

29.04.2024 20:42

Ljubi joj stomak, Ša će biti tata iz nehata.

fontana

29.04.2024 22:14

Sha kao razmazeni balavac seciii necuuu ovo necuu ono pa sta hoces bilude da devojku od 24 pretvoris u zenu pored sporeta dok joj ti dises za vratom, pa nije to Ivana, eto Vanja bila pametna pa ti dala nogu u pedu pa idi se dernjaj Kizi i Ljilji niko nece da ti dadilja i zivi sa tvojom histerijom odrasti covece sprcao si pola veka