"NAGOVARAO ME JE NA TO KADA SKINE BUBICU" Nenad Aleksić Ša PREKRŠIO STROGO PRAVILO, ovo je ISTINA koja se krije!

Autor:

Zadruga

29.04.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša devojka Nenada Aleksića Ša progovorila šta se dešavalo u sezoni kada su bili zajedno!

"NAGOVARAO ME JE NA TO KADA SKINE BUBICU" Nenad Aleksić Ša PREKRŠIO STROGO PRAVILO, ovo je ISTINA koja se krije!

Foto: TV Pink/printscreen

Nenad Aleksić Ša tokom jučerašnjeg dana je napravio veliku dramu zbog fotografisanja Mione Jovanović i njenog bivšeg dečka Stanislava Krofaka. Tim povodom oglasila se Jelena Batos, bivša zadrugarka, koja se i proslavila kao bivša devojka pomenutog repera. 

Jelena je vrlo aktivna na društvenoj mreži Instagram i često iznosi mišljenja o rijalitiju ,,Elita 7". Sada je iznela i svoj stav po pitanju dramatične svađe Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša zbog pevačicinog bivšeg dečka. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

 

Jelena je istakla i da je ona imala problem što je i njoj Nenad govorio jedno van lajva i emisija, a sasvim drugo kada dobiju pitanje za crnim stolom. 

- Ja kada sam pričala kako je meni jedno pričao bez bubica, a za stolom drugo niko mi nije verovao, jer je urlao i izgledalo je sve stvarno. Pre ulaska mi se izvinjavao, slao glasovne, a onda uđe i najgore pljuje... - započela je Jelena Batos, pa nastavila:

- Nagovarao me za Zadrugoviziju da govorim one čuvene rečenice koje su ga za crnim stolom navodno izluđivale i skakao do plafona. On zarađuje debele pare ovde, inače ne bi ulazio, jer napolju se isto tako zaradi lepo na pesmama pogotovu kada drugome ih radiš. On opravdava ovde svoj honorar i to je to je! Svojim histerisanjem i pravljenjem drame diže gledanost - napisala je Jelena Batos na Instagram profilu.   

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Batos o Nenadu Aleksiću Ša

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
auuuu

29.04.2024 19:47

opet ova pacenica, nije te konstatovao kada si usla covek bezao od tebe po zadruzi a ti si usla kao njegova bivsa kombinacija kao da mu pomognes da se otarasi Tare a covek nije mogao da te se otrese, idi zeno posveti se sinovima mani se rialitija smeju ti se ljudi.