DESINGERICA NA KORAK DO RAZVODA ZBOG MAJE: Njegova supruga saznala za aferu, pa napravila nezapamćeni HAOS!

Autor: O.B. / M.I.

Zadruga

29.08.2023

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja i Desingerica uhvaćeni su zajedno u noćnom provodu, zbog čega je njegova supruga Nevena pobesnela!

DESINGERICA NA KORAK DO RAZVODA ZBOG MAJE: Njegova supruga saznala za aferu, pa napravila nezapamćeni HAOS!

Foto: Instagram

Nakon što se pojavila vest u medijima da je najpoznatija starleta, Maja Marinković, pretučena u Budvi od strane pevačice Sandre Afrike, zbog afere sa njenim menadžerom i bivšim dečkom Mikišom, Republika otkriva sve o skandalu sa reperom Desingericom.

Poznato je da je prošle noći Desingerica proveo noć sa Majom na žurki koja je bila privatna, a sada saznajemo da je reperova supruga Nevena napravila haos, te da je tražila papire za razvod, navodno.

Republika

Foto: instagram.com

Maja Marinković i Desingerica

 

-To je izbio haos nakon te žurke, Nevena je imala izliv besa i ljubomore zbog Maje, pa je tražila i papire za razvod valjda, jer više nike htela da tepi da je tako tretira i da je ljudi ispituju oko toga šta se desilo. On neće ništa da komentariše, posle toga su se i smirili - započinje izvor za Republiku, pa nastavlja:

- Maji nije dovoljno ono što se desilo u Budvi sa Afrikom, pa se ponavlja ova istorija. Oženjeni definitivno imaju pik neki na Maju, a i ko ne bi imao, kad izgleda kako izgleda.

Republika

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković, Instagram.com printscreen

Maja Marinković i Desingerica

 

Da li će Maja i ovog puta rasturiti brak Desingerici, ostaje nam da vidimo, budući da je reper uspeo da smiri situaciju sa suprugom.

Republika je pozvala Maju i Desingericu za izjavu, ali oni nisu odgovarali na naše pozive do objavljivanja ove vesti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Crni

29.08.2023 20:01

Meni nije jasno da je neko uopšte pomislio da se zabavlja na bilo koji način a kamoli stupi u brak sa dotičnim. Ne kaže bez razloga .. svaka rupa nadje svoju zakrpu.. ili ... sa kim si takav si...