ALEKS JEDVA PREŽIVELA POROĐAJ: Ovo su krili od javnosti, saznala se istina!

Autor:

Zadruga

29.04.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolićeva se pet sati mučilča pre komplikovane situacije!

ALEKS JEDVA PREŽIVELA POROĐAJ: Ovo su krili od javnosti, saznala se istina!

Foto: instagram.com/pink printscreen

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić umalo je umrla na porođaju, saznaje "Scandal!". Ona je preživela takvu muku, a ovo je otkrio i prijatelj Filipa Cara, Bruno Uremović. Naime, kako je on ispričao, ona je pet sati ležala na stolu.

- Hteli su da je porode prirodnim putem, ali su čekali jako dugo, namučila se kao Isus - rekao je Carev drug Bruno tada.

Aleks je u toko noći dobila trudove i odmah je prebačena u klininu "Narodni front". Međutim, po preporuci lekara, hteli su da je porode prirodnim putem. Njoj je još kod kuće pukao vodenjak i krenuo je porođaj, ali nikako nisu mogli da to izvedu. Kako lekari tvrde, nije se dovoljno otvorila, pa pu po preporuci čekali da se to desi i da se porodi bez hirurške intervencije.

Republika

Foto: ATA Images

Aleks jedva preživela porođaj, tvrdi izvor

Ona je bukvalno plakala i molila da je porode jer je trpela nesnosne bolove. Nekoliko puta je htela i da se onesvesti koliko su bolovi bili jaki. Izvor gorepomenutog lista da u takvim situacijima često može da bude i ugrožen život majke. Kada je izgubila potpuno snagu i videla da ne može da se porodi prirodnim putem, Aleks je bukvalno vrištala i molila lekare da nešto učine. Videvši da beba ne može da izađe prirodnim putem posle nekoliko sati odlučili su se na operaciju, odnosno na porođaj carskim rezom.

Nije tu u pitanju nikakav carski porođaj, već ozbiljna, komplikovana i jako bolna operacija. Ona je toliko bila izmoždena da je i operaciju jedva preživela, zbog čega je ostala u porodilištu skoro nedelju dana. Srećom, rodila je zdravu bebu dugu 55cm i tešku 4kg. Lekari su se dvoumili oko carskog reza, baš i zbog veličine bebe, ali to je suštinski bio problem za porođaj prirodnim putem, jer se njena karlica nije dovoljno raširila, a beba se nije postala u pravu poziciju, da bi se porođaj prirodnim putem i obavio.

Republika

Foto: ATA Images

Aleks se trenutno oporavlja

Aleksandra je nakon operacije jedva uspevala da hoda, što se desilo i kada je izašla iz bolnice. Ona će nekoliko dana morati da ide na previjanje i na kontrole, zbog toga što su lekari bili zabrinuti oko toga što se nije oporavila brzinom kojom je trebalo da se oporavi tako mlad organizam. Uz Aleks je sve vreme bio i Filip Car, koji ju je i izevo iz porodilišta. UIako se trudila da pred medijima sve deluje okej, Aleks je bukvalno sakrila istinu jer nije htela da od sebe pravi žrtvu i da dobija sažaljenja.

Odmah iz porodilišta Aleks i Car su ćerku odveli u Borču, gde njena majka ima stan. Filip je sa njima proveo prvu noć, a njena majka će biti uz njih prvo vreme dok i Aleks i beba ne ojačaju. 

SADA OSTAJE SAMO DA SE VENČAJU

- Mislim da će beba da promeni i Cara. Nije on loš, ali ga društvo i njegove bibice često promene da postane onaj stari. Zato svi radimo na tome da se oboje smire i da gaje dete zajedno. Da se venčaju kao što su ranije i planirali, pa nisu uspeli. Aleks se malo primirila i više nema prepreka da oni konačno postanu prava porodica. A ako odluče da prošire porodicu, jedni problem će biti porođaj, jer Aleks za sada nosi ozbiljne traume od istog. Em je bilo jako bolno, em joj je jako loše danima posle porođaja - tvrdi Aleksandrina dobra prijateljica. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading