OVE REČI ĆE ISTOPITI I NAJTVRĐA SRCA: Filip Car se obratio naslednici, roditeljstvo ga je totalno PROMENILO!

Autor:

Zadruga

29.04.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Careva objava na Instagramu raznežila njegove pratioce!

OVE REČI ĆE ISTOPITI I NAJTVRĐA SRCA: Filip Car se obratio naslednici, roditeljstvo ga je totalno PROMENILO!

Foto: Instagram.com

Filip Car

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić porodila se 22. aprila 2024. godine i na svet donela devojčicu, kojoj su Filip Car i ona dali ime Leona. Filip je nakon nekoliko dana došao u Beograd kako bi Leonu i Aleks izveo iz porodilišta, a onda se vratio u Crikvenicu.

Njih dve će mu se uskoro tamo pridružiti, a Car, koji je vrlo aktivan na društvenim mrežama, i danas je posvetio objavu svojoj naslednici.

Republika

Foto: ATA Images

Car i Aleks ispred porodilišta

Car je, naime, Leoni posvetio rep numeru svog prijatelja, a reči su vrlo emotivne i kao pisane samo za nju.

- Prvi put kad sam ti čuo srce juče, tako malo, a tako jako tuče...neki su se borili da te ubiju u startu, al' ništa ne brini, znaj da imaš jakog tatu - početak je rep numere, koju je Car posvetio svojoj ćerki.

- Sve ću ti pokazati i jedva čekam da te vodim u vrtić. Biću pored bilo šta kad te muči, dolaziću po tebe iz izlazaka kad se vraćaš kući. Ti si moj san, za tebe molio sam Boga, imaćeš jaku mamu jer je prošla puno toga - nastavak je pesme, a zatim sledi i kraj, koji tera suze na oči:

- Jedva čekam da te upoznam, biću ti tata i najbolji prijatelj. Znam da me čuješ, ti mali čoveče, jedino me ti sad pokrećeš. Mama te čuva u sebi te nosi sigurno, rasti mi polako, ali uskoro se vidimo. Ti si jedino biće. Jedva čekam da te zagrlim, to predivno biće. Rasti polako, tata ne odlazi nigde. Čekam te ćerko, čekam te sine - glase stihovi pesme koju je Car podelio.

Republika

Foto: Instagram.com

Car drži ćerku u naručju

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading