VANJA ZABILA NOŽ U LEĐA ŠA! Saopšteno ko je NOVI VOĐA u Eliti, OVO menja tok rijalitija!

Autor:

Zadruga

29.04.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša nikada neće oprostiti Vanji Živić ovo!

VANJA ZABILA NOŽ U LEĐA ŠA! Saopšteno ko je NOVI VOĐA u Eliti, OVO menja tok rijalitija!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon dramatičnog napuštanja Elite, Vanja Živić je iste večeri napisala pismo u kojem je odredila ko će biti njen naslednik. Ovo neočekivano potez izazvao je veliku pažnju i spekulacije među stanarima.

Pismo koje je Vanja napisala stiglo je direktno u Belu kuću, izazivajući uzbuđenje među stanarima. Ovo pismo je izazvalo brojne reakcije i spekulacije o tome ko bi mogao biti njen izbor za novog vođu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša Elita 7

 


Slađa Poršelina Lazić, trenutni vođa Elite, pročitala je pismo i saopštila stanarima da je Vanja imenovala Stanislava Krofaka za novog vođu. Ova vest izazvala je iznenađenje i postavila pitanje o tome kakve promene možemo očekivati u Elite sa novim vođom.

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak Pantera Elita 7

 


S obzirom na nepredvidljivost situacije, jasno je da će imenovanje novog vođe imati značajan uticaj na dinamiku odnosa među stanarima Elite. Reakcije na ovo imenovanje su različite, a ostaje da se vidi kako će se novonastala situacija odraziti na dalji tok događaja u Beloj kući.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša Elita 7

 

- U kući je ludilo, energija je naelektrisana, to je luda kuća, videćemo šta će iti. Ja ni o kome nisam promenila mišljenje i sve što sam rekla Ivanu i Bebici nisam promenila mišljenje. Mislim da će biti ludilo ovih dana, sigurno ne očekuju haos koji sledi zbog podele budžeta -rekla je Vanja.

- Ša. On je jako iskren. Radi sve pa makar i na svoju štetu. On je toliko iskren, da mi je nekad žao kada ga gledam. Mislim da Miona ne radi neke stvari ispravno kada je u pitanju veza sa Ša. Njena priča sa Stanislavom mi nije jasna iz njene perspektive. Nije mi normalno da bez reči završi sa Stanislavom i da ode od njega tek tako. Mislim da je mogla kada je došao da mu kaže iskreno par reči. Da sam na njenom mestu, ja bih to uradila - istakla je Vanja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading