SKANDAL! Maja izašla iz Elite, pa ZVALA Cara - ovo su svi detalji!

Autor:

Zadruga

29.04.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićeva ne odustaje od Cara, iako je u vezi sa Panterom!

SKANDAL! Maja izašla iz Elite, pa ZVALA Cara - ovo su svi detalji!

Foto: ST/Nemanja Pančić/Vladimir Lukić, Pixabay.com

Takmičarka "Elite" Maja Marinković nedavno je izašla iz rijalitija kako bi popravila zadnjicu, a kako "Scandal!" saznaje, brže-bolje je pozvala Filipa Cara, iako je znala da on treba da postane otac. Pošto nije bila upućena u to da Car nije stigao u Beograd, Maja je htela da ga nazove i pita kad dolazi i da li može da je poseti u bolnici gde se operisala.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Maja Marinković i Filip Car

Međutim, kako izvor gorepomenutog lista tvrdi, od toga nije bilo ništa.

- Maja je htela da mu pošalje slike svoje zadnjice, pa ga je zvala na telefon više puta! On joj nije odgovarao na pozive, a onda je počela da mu šalje fotke svoje zadnjice - započeo je izvor, pa nastavio:

- Međutim, Car je ubrzo blokirao i nikako nije mogla da dođe do njega - završava izvor gorepomenutog lista.

Republika

Foto: Instagram.com

Marinkovićeva ne odustaje od Cara

Podsećanja radi, Maja i Car su bili u kontaktu i kad je Aleks ostala trudna i ona je više puta bila razlog njihovog raskida. Takođe, Marinkovićeva to nikad nije krila, pa je u više navrata otkrivala da ju je Car zada zvao i da ne prestaje da joj šalje poruke.

Inače, na Maju je nedavno udarila Vesna Vukelić Vendi.

- Istina je da Ša ima mnogo gordosti u sebi, vrlo lukav i ulazi kroz najmanju rupu, koristi se svim mogućim prečicama i deluje kao osoba koja juri u lidlu za piliće. Jako je bedno i ružno imati takav oblik muškarca pored sebe koji govori kako će nekog da iznapušava a on u spoljnom svetu nikoga ne bi mogao da dotakne a kamoli da prebije, on nije alfa muškarac i zato mu svi smetaju i ima teške komplekse. On je za Đedovića prevarant, nikoga ne poštuje i sve naziva nadimcima. Nema nikakvog viteštva u sebi i totalno je duhovno zarđao. On je toliko transparentan i da je bilo se*sa tu sve bi zvonilo, on je toliko nesrećan što toga nije bilo i shvata da mu nije devojka ako nemaju odnose, kakva je to veza. On je radio mileva i njemu je smisao rialitija samo da spava sa njom, kad se to bude desilo ona je gotova jer će on prisloniti svoje kandže na sebe i neviđeni je šibicar, na nivou je autobuske stanice i ljudi koji se bave tim prevarama - govorila je Vendi, pa nastvila:

- On je kao zarđali crv mali koji nema obzir ni prema kome, ni prema njenoj porodici niti prema njoj. Takvi profili kao što je ona su hladni i ne mogu da se promene, to im je ucrtano u karakter. Ako već Stanislav priča da je bila sa njim vatrenija znači da ona nije otkrila određenu dimenziju svog karaktera i da postoji razlog zbog koga se prikriva. Stanislav se totalno uvalio u blato i umesto da je ostao misteriozan do kraja, on se srozao totalno nisko zbog ulaska u vezu sa Majom - istakla je ona na RED TV-u.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Skandal

29.04.2024 13:15

Loš izvor, neupućen, mutan, prllav, otrovqn... Nije Maja zvala Cara, nije Maja ni bila kod doktora, Maja se sastala sa Caremn na pola puta, u Busovači. Taki iznajmio za svoju mezimicu privatni avion, nekim prahom "omađijao" člana obezbeđenja koji je pratio Maju tako da ne vdi kako je Maja otišla na sastanak sa Carem. Eto, to vam je istina, ja sam "izvor".

Ana

29.04.2024 22:48

Ha, ha, ha ..,provereno "istina". Ali, budale poveruju. Kaže jedan takav : Koliko taj Taki ima novca pa može iznajmiti avion ? Slušam i ne verujem ali, ovo je ipak istina ( pitanje je zaista postavljeno ). A Busovača ? E pa ona je negde blizu Splita, reče malo "obrazovanija" devojka koja glasa za Anđela u svim anketama zato što je on lep. Verovali ili ne, istina je, reče izvor.