STANISLAV BRUTALNO PONIZIO ŠA! Mionin bivši APELUJE da se Aleksić pošalje na LEČENJE!

Autor:

Zadruga

29.04.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak nikad surovije prema Nenadu Aleksiću Ša!

STANISLAV BRUTALNO PONIZIO ŠA! Mionin bivši APELUJE da se Aleksić pošalje na LEČENJE!

Foto: TV Pink/printscreen

Tokom jučerašnjeg dana došlo je do potpunog sloma Nenada Aleksića Ša, zbog toga što je video da se njegova devojka Miona Jovanović prisno fotografisala sa bivšim dečkom Stanislavom Krofakom Panterom

Nenad je pravio celodnevni haos zbog tog fotografisanja, a u razgovoru sa Majom Marinković, Stanislav je istakao da je tek sada shvatio da je Nenadu potrebna stručna pomoć. 

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak Elita 7

 

- Tebi kad nešto smeta, kažeš istog trenutka, je l' tako? Isto kao i ja, ja ne volim te zakasnele reakcije - rekla je Maja, te se Stanislav nadovezao:

- Ima on ozbiljan problem, definitivno, sad sam shvatio. Šaki, ima ozbiljan problem. Mi se slikamo, ovaj sa ovim, sa ovim, on je rekao da ne može, ako mu smeta i gotovo! Ali šta smo napravili? Čemu to? Slikali smo se samo...  - rekao je Stanislav. 

- Osim ako nije nešto prisno, a nije! To može da mu smeta - dodala je Maja.

Foto: TV Pink/printscreen

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

U jednom momentu su zajedno pozirali Stanislav i Miona, a on nije skidao osmeh sa lica dok je pozirao ssa svojom bivšom devojkom prema kojoj po svemu sudeći gaji emocije, a kako su zajedno pozirali mnogi bi rekli da su emocije vidljive kod oboje.

Da li bi jedan od razloga da raskineš sa Nenadom bili tvoji roditelji? - glasilo je pitanje koje je dobila Miona tokom emisije "Pitanja novinara".

- Apsolutno sam se izjasnila da ću ostati u odnosu, mogu da me poljuljaju ali da raskinemo to sigurno ne. Ja ću sa njima pričati kada izađem, oni kad god nisu bili za neki odnos ja sam sama odlučila pa ako se meni obije o glavu to je moja stvar. Ja ću uraditi sve što želim pa kako bude. Apsolutno smatram da ćemo ostati zajedno, pa će ga oni prihvatiti vremenom. Videće oni po meni da li sam srećna, možda će ih držati ljutnja ali kad vide da sam srećna posustaće. Oni su za prošli odnos bili protiv a sad ga hvale na sva zvona. Oni su videli da sam ja bila srećna i da cvetam i napredujem - rekla je Miona.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading