TOMISLAV SIVIĆ PREUZIMA SUPERLIGAŠA: Iskusni stručnjak nije dugo čekao na novi angažman.

Autor:

Sport

29.04.2024

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova rokada u Superligi.

TOMISLAV SIVIĆ PREUZIMA SUPERLIGAŠA: Iskusni stručnjak nije dugo čekao na novi angažman.

Foto: Starsport

Trener Radničkog Tomislav Sivić

Nakon rastanka sa Mladosti iz Lučana, iskusni stručnjak Tomislav Sivić brzo pronalazi novi angažman u domaćem šampionatu. Prema informacijama koje prenosi Sportski žurnal, Sivić će preuzeti ulogu trenera Železničara iz Pančeva, tima koji se nalazi u veoma teškoj situaciji kada je opstanak u pitanju.

Siniša Dobrašinović je napustio Pančevce koji se nalaze na pretposlednjem mestu sa četiri boda manje od Javora čije mesto vodi u doigravanje za opstanak u Super ligi, pa će taj zadatak preuzeti upravo Sivić. Interesantno je da će Sivić biti peti trener Železničara od početka sezone, prethodno su Dizelku vodili i Predrag Rogan, Aleksandar Linta i Nenad Mijailović.

Železničar iz Pančeva se nalazi u veoma teškoj situaciji kada je u pitanju opstanak u Super ligi. Sa pretposlednjeg mesta na tabeli, tim ima četiri boda manje od Javora, čije mesto vodi u doigravanje za opstanak. Ulazak Tomislava Sivića kao petog trenera u toku sezone svedoči o problemima sa kojima se klub suočava.

Sivić će postati peti trener Železničara od početka sezone. Pre njega, tim su vodili Predrag Rogan, Aleksandar Linta i Nenad Mijailović, što ukazuje na nestabilnost u vođenju tima tokom ove sezone. S obzirom na težak položaj u kojem se nalazi Železničar, očekuje se da Sivić donese novu energiju i strategiju kako bi tim imao što bolje šanse za opstanak u ligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading