NIŠTA OD MVP NAGRADE: Nikola Jokić će još morati da sačeka!

Autor:

Sport

29.04.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

NBA liga donela odluku da se dodela ove nagrade ipak odloži.

NIŠTA OD MVP NAGRADE: Nikola Jokić će još morati da sačeka!

Foto: Tanjug/AP

NBA liga je iznenadila košarkašku javnost objavivši da najkorisniji igrač sezone neće biti proglašen ove sedmice. Ovo odlaganje ostavlja ljubitelje košarke u iščekivanju, dok se spekulacije i rasprave nastavljaju. Međutim, liga je otkrila koje će tri nagrade biti podeljene ove sedmice, ali među njima MVP priznanje nije bilo.

Nikola Jokić, srpski centar Denver Nagetsa, trenutno je jedan od glavnih kandidata za MVP priznanje. Konkuriše mu Luka Dončić iz Dalasa i Šej Gildžes Aleksander iz Oklahome. Ako bi Jokić trijumfovao, postao bi deveti igrač u istoriji sa tri ili više MVP priznanja, pridružujući se legendama poput Karima Abdula Džabara, Majkla Džordana, Bilu Raselu, Viltu Čemberlenu, Lebronu Džejmsu, Mozesu Melonu, Lariju Birdu i Medžiku Džonsonu.

Ovo takmičenje za MVP priznanje donosi zanimljive dinamike. Nikola Jokić, već poznat po svojoj izuzetnoj igri i neobičnoj tehnici za igrača njegovih dimenzija, ima priliku da se još više istakne i potvrdi svoj status u svetu košarke. Sa druge strane, Luka Dončić i Šej Gildžes Aleksander, mladi talenti sa izuzetnim potencijalom, imaju priliku da osvoje svoje prvo MVP priznanje i time zacementiraju svoj put ka vrhu košarkaškog sveta.

U svakom slučaju, odlaganje objave MVP priznanja dodatno podiže tenziju i iščekivanje među ljubiteljima košarke širom sveta. Ostaje nam da vidimo ko će na kraju poneti ovo prestižno priznanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading