UŽIVO U EMISIJU SE UKLJUČIO NOVI DEČKO MAJE MARINKOVIĆ? Starleta pretrnula od STRAHA, on otkrio sve detalje o njoj!

Autor:

Zadruga

28.08.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković prebledela od straha kada se uključio momak koji se predstavio kao njen dečko!

UŽIVO U EMISIJU SE UKLJUČIO NOVI DEČKO MAJE MARINKOVIĆ? Starleta pretrnula od STRAHA, on otkrio sve detalje o njoj!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković prošle noći bila je goća u emisiji ,,Narod pita", a sa voditeljem Darkom Tanasijevićem porazgovarala je na goruća pitanja. Između ostalog Maja je otkrila i da li joj je trebalo obezbeđenje tokom perioda koji je provela u Budvi. Tokom boravka u Budvi, Maja je stekla novu simpatiju, očemu je prvi put govorila pred našim kamerama.

Prošle noći, tokom emisije ,,Narod pita", uključio se misteriozni momak, koji se predstavio kao Majin dečko, te da je i te kako zaljubljen u nju. Maja je ostala šokirana, budući da nije htela da otkriva u koga je zaljubljena, pa je istakla da ovo nije njen dečko, već samo gledalac koji je zaljubljen u nju. 

- Dobro veče ovde Novica i ja sam se zaljubio. Ja je poštujem ali sam malo ljut što mi se nije javila. Pomno pratim njene reakcije i ona je toliko inteligenta i pozitivna da jedva čekam da bude u mom zagrljaju -započeo je gledatelj pa nastavio:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković Narod pita

 

- Majo, slušaj sunce moje, sve radiš protiv sebe. Ti toliko imaš muških hormona da to nije normalno. Šta ti treba da se reklamiraš samo u se**u a imaš takvu dušu da možeš da promeniš ceo svet, nemoj to da mi radiš molim te -rekao je gledatelj.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading