KOSTI KECMANOVIĆU PROPAO PLAN, GODINU DANA JE ZATVOREN I SVE NERVOZNIJI! Noću ima košmare, a ubijene ne žali, već ga muči OVO!

Autor:

Hronika

28.04.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosta Kecmanović tokom svog krvavog pira usmrtio je devet učenika i čuvara škole.

KOSTI KECMANOVIĆU PROPAO PLAN, GODINU DANA JE ZATVOREN I SVE NERVOZNIJI! Noću ima košmare, a ubijene ne žali, već ga muči OVO!

Foto: ST/N. PANČIĆ, Printscreen

Skoro punih godinu dana prošlo je od stravičnog masakra koji je počinio dečak-ubica Kosta Kecmanović, kada je naoružan ušao u Osnovnu školu "Vladislav Ribnikar" koju je pohađao i ubio devetoro učenika i školskog čuvara.

Nakon neviđene tragedije, Kosta, koji je u tom trenutku imao samo 13 godina, završio je u Klinici za neuropsihijatriju za decu i omladinu gde je u toku njegova psihijatrijska opservacija.

Iako se očekivalo da će dečak-ubica pokazati bar trunku kajanja, ni nakon godinu dana, to se nije dogodilo. Međutim, ovih dana on pokazuje uznemirenost, a pretpostavlja se da je to upravo zbog dana koji slede.

- Kosta noću ima košmare, ne može da spava i stalno je u nekim mislima. Naravno, ne govori šta ga muči, ali se pretpostavlja da je reč upravo o datumu - trećem maju, koji sledi. Godinu dana kako je zatvoren, a očekivao je da će mnogo ranije biti na slobodi. Ne miri se sa činjenicom da neće biti slobodan kao što je mislio - objašnjava izvor upoznat sa slučajem.

Kako dodaje izvor, njega ne zanimaju ni žrtve, a ni porodice žrtava, već njegova sloboda:

On nijednog trena ne žali ubijene, već sebe jer je imao plan koji mu je propao. On je prema svojoj zamisli trebalo da bude na slobodi i da nastavi život kakav je ranije imao. Očigledno je želeo da pokaže da on može da radi šta hoće čak i da ubije jer je maloletan i neće da odgovara za to, ali ga je u realnosti sačekala druga situacija. Kao opasan po okolinu i sebe Kosta je hospitalizovan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (31)

Loading
Tijana

28.04.2024 15:43

Nece nikad izaci na slobodu! Zasto mu to ne kazu!

Odgovori 85 17
Pupi

28.04.2024 23:21

@Tijana - @Tijana,a kako da mu to kazu kad su sokirani i zbunjeni svaki dan! Vestace ga, godinu dana, krivicno nikada nece odgovarati, mali je ocigledno normalan i zdrav, dok je svedocio, jer ludi, bolesni neuracunivi ne mogu! Mali je skoro na sah mat potezu!

Odgovori 11 26
Јован

29.04.2024 09:47

@Pupi - Вала баш, ови психијатри су сваки дан све више и више шокирани. Као да до сада нису радили са масовним убицама. Колико ћемо још читати да их је нешто шокирало?

Odgovori 12 5
Lula

30.04.2024 09:35

@Јован - Pa i nisu. Ovoliko zlo, ovakvog monstruma sigurno nisu. Najveci krvnik i ne samo na ovim prostorima ikad

Odgovori 20 2