STANISLAV SE SUOČIO SA MIONOM PRED SVIMA! Muk u Eliti zbog ŠOK REČI koji joj je bivši uputio!

Autor:

Zadruga

29.04.2024

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak odlučio je da Mioni Jovanović saspe sve u lice!

STANISLAV SE SUOČIO SA MIONOM PRED SVIMA! Muk u Eliti zbog ŠOK REČI koji joj je bivši uputio!

Foto: TV Pink/printscreen

Trenutak koji su svi čekali jeste kada je Stanislav Krofak prišao bivšoj devojci Mioni Jovanović tokom podele budžeta, kako bi joj se obratio. Stanislav nije birao reči, pa je tako bio vrlo oštar prema bivšoj devojci, a mnogi takmičari su se izjasnili po pitanju odluke Vanje Živić što je postavila Panteru za ovonedeljnog vođu. 

Miona je dobila mali budžet, ali potom je dobila i žestoke komentare. 

- Miona, evo, ovako. Što se tebe tiče, ti si ispala loš čovek prema meni, za stvari koje si iznosila, nisi trebala, što dopuštaš sebi to, to je jako pogrešno, nemaš svoj stav i ovde si pokazala ko si i šta si. Od mene toliko - poručio je brutalno Stanislav, a Miona je samo prećutala. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak i Miona Jovanović

 

- Što se tiče Vanjine odluke da potavi Stanislava za vođu, mislim da je trebalo da stavi Žani, koja joj je veća prijateljica sigurno nego Stanislav. Kada je reč o tome da li je htela da zavrti rijaliti, mogla je da postavi i nekog drugog, jer je ovim uvalila ku*ac Mioni i Ša, a govorila je da joj je Ša prijatelj - kazao je Munjez.

- Vanja je klasišna ameba, žena bez stava. Mislim da nema drugarice, s kim se oba druži? Ne misli da joj je Ša prijatelj, a Mionu očima ne može da gleda. Ona je jedna obična glupača, nikakav stav nema - kazao je Ivan.

- Mislim da nikom ovde ne govori šta radi ljudima. On je Mići dao 4000, koji je ponizio Maju. On je pokazao svojim postupkom da ne mari za Maju i da ga ona ne zanima. Ovo je debakl od podele - rekao je Lakić.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading