VELIKO IZNENAĐENJE U ELITI: Takmičari ni ne slute šta se sprema, HAOS u najavi!

Autor:

Zadruga

29.04.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica dolazi na imanje u Šimanovcima!

VELIKO IZNENAĐENJE U ELITI: Takmičari ni ne slute šta se sprema, HAOS u najavi!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sutra veče, odmah nakon završetka popularne emisije "Amidži šou", televizijski kanal Pink priređuje direktan prenos žurke koja će se održati u "Eliti". Glavna zvezda večeri biće niko drugi do dobro poznata folk pevačica, Nadica Ademov. Očekuje se da će ona svojim sjajnim vokalom i energičnim nastupom prirediti nezaboravan provod kako učesnicima rijalitija, tako i milionima gledalaca koji će pratiti ovaj događaj putem malih ekrana.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Nadica Ademov

Nadica Ademov je poznata po svojoj harizmi i izuzetnom vokalu, a nije tajna da je i van scene poznata po organizaciji vrhunskih žurki. Upravo zbog toga, očekuje se da će ova žurka biti jedinstvena i da će se o njoj dugo pričati. Pored Nadice Ademov, takmičare će zabavljati i popularni DJ Neba, čija muzika uvek garantuje vrhunsku atmosferu.

Inače, na zvaničnom profilu emisuje "AmiG Show" na društvenoj mreži Instagram izašlo je obaveštenje ko će biti gosti u emisiji koja će se emitovati u utorak. Oni su otkrili da će u najnovijem izdanju gostovati aktuelni učesnici rijaltiija "Elita". Kao i pred svaku emisiju objavljena je opcija da se gostima postavljaju pitanja i samim tim otkriveno je da će gostovati Maja Marinković, Aneli Ahmić, Miljana Kulić, Stanislav Krofak, Anita Stanojlović, Uroš Stanić i Anđelo Ranković

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Ognjen Amidžić

Ova emisija će sigurno biti jako zanimljiva i otvoriće se mnogobrojne nove teme, a publika ima verovatno razna pitanja da im postavi, na koja možda nisu tokom boravka u rijalitiju imali priliku da odogovre.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading