NOVI SKANDAL TONIJA BIJELIĆA! Prekinuo tišinu posle izjave Dragane Mirković, pa udario žestoku kontru!

Autor:

Zabava

28.04.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković se nedavno oglasila za medije na temu razvoda, a sada se uključio i Toni.

NOVI SKANDAL TONIJA BIJELIĆA! Prekinuo tišinu posle izjave Dragane Mirković, pa udario žestoku kontru!

Foto: ATA Images, printscreen

Nakon nedavne informacije o razvodu od folk zvezde Dragane Mirković, Toni Bijelić je uhvaćen u noćnom provodu sa svojim prijateljem, a fotografiju je podelio putem Instagrama.

Na slici koju je Toni podelio sa svojim pratiocima, može se videti kako  drži čašu pića, dok je njegov prijatelj pozira sa osmehom. Ova fotografija je brzo privukla pažnju javnosti, koja je bila znatiželjna da vidi kako se Toni nosi sa nedavnim događajima u svom ljubavnom životu.

Fotografija je brzo postala viralna na društvenim mrežama, a mnogi su komentarisali Tonijev izgled i raspoloženje. Mnogi su primetili da izgleda opušteno i srećno, te da se čini kao da se dobro zabavlja sa svojim prijateljem.

Ovaj događaj pokazuje koliku podršku Toni ima od svojih prijatelja u teškim trenucima. Nakon razvoda od jedne od najpoznatijih pevačica na Balkanu, njegovi prijatelji su očigledno tu da mu pruže podršku i da ga podignu raspoloženje.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Toni Bijelić

 

- Presrećna sam, pre svega moram da kažem... Dobila sam najveću nagradu koju jedan umetnik može da dobije, i to organizacije koja je jedina zadužena za tako nešto i jedino zvanična kada su ovakve nagrade u pitanju. Ovo je nešto što nisam još očekivala... Evo, biću skromna, zaista nisam očekivala! Kažu da sam najmlađi dobitnik nagrade za nacionalnog estradnog umetnika Srbije za 2023. godinu! Šta reći - istakla je pevačica nedavno na samom početku razgovara za Republiku, te se osvrnula na atmosferu koja ju pratila poslednjih nekoliko nedelja, nakon što je saopštila javnosti da se razvodi:

- Kod mene je uvek fantastična atmosfera, ja sam uvek dobro. Mnogo sam jača nego što sam mislila da mogu biti, volim ovu novu mene. Ja sam uvek nasmejana i vesela, uživam kada imam puno ljudi oko sebe. Ja ne volim da budem sama. Kad pogledam iza sebe, ne da sam zadovoljna, ja sam prezadovoljna svojom karijerom. Ja postojim 40 godina, uskoro je jubilej, ja sam izuzetno srećna i počastvovana jednom divnom karijerom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Ana

28.04.2024 14:12

Svakome pravi prijatelji pruzaju podrsku i u dobru i u zlu. I Dragani pruzaju njeni prijatelji. Ne vidim ovde nista neobično.

Odgovori 12 0
Miroslav

28.04.2024 14:45

A sta je trebalo,da bude namrgođen,neraspolozen ili ?

Odgovori 12 1
Eskos

29.04.2024 06:35

Hajvan izgubi porodicu zbog nekih kuravelq.. porodice je svetinja jarane.. dzabe pare auta vile dvorovi.. bez žene i djece je sve bezveze… a sponzoruse vole samo novac a tu nema sreće