SKANDAL U EMISIJI! Maja Marinković napravila HAOS, voditelj IZBEZUMLJEN, publika počela da VRIŠTI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

28.08.2023

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković napravila totalni haos u studiju, voditelj Darko Tanasijević prebledeo.

SKANDAL U EMISIJI! Maja Marinković napravila HAOS, voditelj IZBEZUMLJEN, publika počela da VRIŠTI! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković prošle noći bila je goća u emisiji ,,Narod pita", a sa voditeljem Darkom Tanasijevićem odgovarala je na goruća pitanja. U jednom trenutku došla je tema i oko njene operacije zadnjice, o čemu je Maja pričala prvi put otvoreno pred kamerama Republike.

Maja je u emisiji ,,Narod pita" ustala sa stolice kako bi svima pokazala izvajano telo i tom prilikom istakla da ona nema potrebu da koristi fotošop, o čemu se nekoliko puta pisalo, a onda je i pokazala kolika će njena silikonska zadnjica izgledati. 

Kako bi svima jasno pokazala, Maja je ustala i prošetala, a u publici je nastao veliki haos. Svi su počeli da joj aplaudiraju i da vrište od smeha, jer nije imala problem da ispozira pred kamerama. Voditelj Darko je ostao šokiran kada je ugledao Maju u ovom izdanju, jer se nije nadao njenom performansu pred svima. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading