TRAGEDIJA: Preminuo sin poznatog UFC borca, odmah se oglasio Konor Mekgregor!

Autor:

Sport

29.04.2024

21:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika tuga.

TRAGEDIJA: Preminuo sin poznatog UFC borca, odmah se oglasio Konor Mekgregor!

Foto: instagram/printscreen/francisngannou

Prema izveštajima inostranih medija, 18-mesečni sin UFC borca Francisa Nganua je preminuo, potvrđeno je na kamerunskom portalu 237online.com. Ngannou je objavio srceparajuću poruku na društvenim mrežama izražavajući bol i nevericu.

- Koja je svrha života ako nam se oduzima ono zašto se borimo svim silama da zadržimo. Zašto je život tako nefer i nemilosrdan. Jeb*eno sam umoran - napisao je utešni UFC borac.

Ova tužna vest izazvala je reakcije širom sveta, a podršku je pružio i borac Konor Mekgregor.

- Žao mi je što čujem za tvoj gubitak Francise, moje molitve su s tobom i tvojom porodicom u ovom trenutku - naveo je Irac.

Nganu je napustio UFC krajem 2022. godine i okrenuo se boksu, gde se suočio s borbama protiv Tysona Furyja i Anthonyja Joshue, doživevši dva poraza. Trebao se ovog leta boriti protiv aktuelnog šampiona Renana Ferreire, ali su tragične vesti donele neizvesnost u pogledu njegove buduće borilačke karijere.

Ova tragična vest je potresla borilački svet i ostavila brojne obožavaoce u neverici i tuzi. Svi se nadaju da će Ngannou pronaći snagu da prevaziđe ovu tešku životnu prepreku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading