ANA KORAĆ POKAZALA OCA SVOG DETETA: Objava atraktivne brinete u bikiniju napravila opštu POMETNJU, svi gledaju i ne veruju (FOTO)

Autor:

Zabava

29.04.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uživa u ljubavi i porodičnom životu!

ANA KORAĆ POKAZALA OCA SVOG DETETA: Objava atraktivne brinete u bikiniju napravila opštu POMETNJU, svi gledaju i ne veruju (FOTO)

Foto: instagram.com/ana_korac

Ana Korać

Multimedijalna ličnost Ana Korać, koja je nedavno bila tema broj jedan u domaćim medijima zbog navodnog rastanka sa partnerom, iznenadila je javnost novom objavom na društvenim mrežama. Nakon što je prethodno priznala da je imala nesuglasice sa suprugom, ali da se ne razvodi, Ana je podelila fotografiju na kojoj pozira sa svojim izabranikom.

Naime, na svom Instagram profilu, Ana je podelila fotografiju na kojoj nosi crni bikini i pozira sa svojim partnerom, kojeg je i ovoga puta odlučila da sakrije njegovo lice, prelepljujući stiker crvenog srca preko njega.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Korać 🥰 (@ana_korac)

Podsećanja radi, Ana Korać krajem prošle godine je potvrdila da se sa svojim vanbračnim suprugom posvađala, a kako je portal Republika ekskluzivno saznao, njih dvoje su se ubrzo pomirili i zajedno dočekalo novogodišnje i božićne praznike sa svojim naslednikom. 

Inače, aktrativna brineta uživa u majčinstvu i harmoničnom životu sa svojim partnerom, te otkriva da praznike uvek provodi u krugu porodice, ali oni za nju ima posebnu važnost budući da ih prvi put dočekuje sa sinom i suprugom.

- Oboje smo iz izuzetno tradicionalnih porodica i odgajani smo u tom duhu, gde su porodica, srpstvo i vera na prvom mestu. Postimo, s tim što smo neki istrajni, a neki i ne baš tako, pa nalaze opravdanje kako od posla ne mogu da istraju u celom postu. Ovo je na suprugov račun - istakla je Ana kroz smeh, te priznala da ju je majčinstvo potpuno promenilo.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Ana Korać sa sinom i suprugom

- Mislim da žena tek kad postane majka, shvati svoju životnu ulogu. Sve što je do tada bilo bitno ili prioritet, sada je nebitno. Tek kada se postane roditelj, čovek vidi šta su prave vrednosti, šta je prava sreća i shvati šta je najiskrenija bezgranična ljubav. Nerado ću priznati, ali sin je prvo rekao "tata". Tata je autoritet, a mama je tu da razmazi dete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading