DESINGERICA DOBIO "PO NOSU" ZBOG FOTOGRAFIJA SA SUPRUGOM: Maja Marinković mu žestoko odbrusila, više ne želi da kriju AFERU!

Autor:

Zadruga

14.08.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Desingerica objavio fotografije sa suprugom, Maja Marinković razvezala jezik!

DESINGERICA DOBIO "PO NOSU" ZBOG FOTOGRAFIJA SA SUPRUGOM: Maja Marinković mu žestoko odbrusila, više ne želi da kriju AFERU!

Foto: instagram.com

Danima javnost bruji o aferi Maje Marinković i oženjenog repera, Dragomira Despića Desingerice, nakon što su uslikani na bazenu u Crnoj Gori, o čemu je Republika prva pisala.

Kako je Desingerica u braku sa Nevenom, sa kojom ima ćerku, oni ovu aferu kriju kao zmija noge, a oženjeni reper isprovocirao je kontroverznu zadrugarku, kada je objavio nove fotografije sa suprugom, zbog čega je Maja momentalno reagovala.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

 

 

Naime, ona je objavila snimak iz Zadruge, gde govori da je ona ključni faktor u svakoj vezi i da sve počinje i završava se upravo sa Majom Marinković:

- Znači, činjenično stanje je takvo, sve počinje i završava se s Majom Marinković - govorila je Maja tada u Zadruzi.

Maja je na ovaj način odgovorila reperu, koji je u jeku njihove afere objavio fotografije sa suprugom, ne bi li se oprao od ovih natpisa, a kako će on odreagovati - ostaje nam da ispratimo u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (4)

Loading
Sa

14.08.2023 18:02

A jučer beše prila da je Maja sa nekim Mikišom a da Sandra peavi frku ...Majo, Majo, sa kim li si ti ? 8vamo se neki pobiše (umalo ), psuju se i vređaju, lažu i mažu, polivaju a ti sunčaš guzu i ne znaju sa kim si. I opet o tebi najviše pišu iako ovamo neki smišlhsju taktike i lažne frke da bi privukli pažnju.

Dragan

14.08.2023 18:07

Ova Makita je klasična tabaku.

Vesna

14.08.2023 19:18

Oboje su dve teske budaletine

Bogte

15.08.2023 13:15

Bogte Mazo krije Aferu ko Zmija Noge ko se seti samo takvih gluposti .