U HUMSKOJ ODLUČILI: Igor Duljaj nije više trener Partizana!

Autor:

Sport

29.04.2024

22:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako će Grobari reagovati?

U HUMSKOJ ODLUČILI: Igor Duljaj nije više trener Partizana!

Foto: Starsport

Upravni odbor Partizana doneo je odluku da Igor Duljaj više neće obavljati funkciju šefa stručnog štaba ovog renomiranog fudbalskog kluba. Nakon sastanka Upravnog odbora, ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti i postala glavna tema među navijačima Partizana.

Albert Nađ će preuzeti ovu ulogu do kraja sezone, dok se u Humskoj već razmatraju planovi za dugoročno rešenje na ovoj poziciji. Duljaj je preuzeo vođstvo tima nakon iznenadnog odlaska Gordana Petrića zbog zdravstvenih problema. Iako je ekipa završila prošlu sezonu na četvrtoj poziciji, tokom leta su sprovedene značajne promene u timu, što je rezultiralo podmlađivanjem i rekonstrukcijom ekipe.

Ovi potezi doveli su do dobrih rezultata u jesenjem delu sezone, kao i do značajnih transfera koji su uneli novu energiju u klub. Tim je dugo držao prvu poziciju na tabeli, ostvarivši značajne pobede, uključujući trijumf nad najskupljim timom Crvene zvezde. Međutim, uprkos pojačanjima tokom pauze, rezultati nisu bili u skladu sa očekivanjima. Napetosti u klubu su eskalirale nakon poraza od Čukaričkog, koji je označio gubitak šanse za borbu za titulu.

Duljaj je Paritzan vodio ukupno na 54 utakmice i ostvario je 30 poebeda uz 9 nerešenih i 15 izgubljenih mečeva. Ono što je sigurno je da je zaradio velike simpatije navijača, a od ekipe je izvukao maksimum. Prethodno trenersko iskustvo imao je i u Teleoptiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading