PINK IZDAO ZVANIČNO OBAVEŠTENJE: Milan Milošević u Elitu unosi informaciju posle koje ništa NEĆE BITI ISTO!

Autor:

Zadruga

29.04.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Publika dala svoj sud!

PINK IZDAO ZVANIČNO OBAVEŠTENJE: Milan Milošević u Elitu unosi informaciju posle koje ništa NEĆE BITI ISTO!

Foto: ST/Dragan Kadić/N.PANČIĆ

Učesnici "Elite" su u subotu i danas dobili priliku da komentarišu svoje cimere i dodele im neku od etiketa, pa su tako birali najpožrtvovanije, ali i najsitničavije takmičara među njima. Oni su morali da biraju po tri cimera, a oba glasanja su bila jako tenzičlna i puna različitih sukoba. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zadruga 7 Elita

Gledaoci su takođe imali šansu da glasaju, a rezultati ankete, kako Pink prenosi, bili su sledeći:

Na anketi za najpožrtvovanije na prvom mestu našao se Anđelo Ranković, na drugom Anita Stanojlović, a na trećem Miona Jovanović. Dok je na listi najsitničavijin učesnika "Elite" prvo mesto zauzeo Ivan Marinković, drugo Bojana Pavlović, a treće Milena Kačavenda

Očigledno je da su sukobi sa Anitom Stanojlović i Anđelom Rankovićem doveli ova tri takmičara na negativnoj listi do ovih pozicija, jer izgleda da su njihovi fanovi radili punom parom, kako bi ih kaznili što su se sukobljavali sa njihovim favoritima. 

Njima će večeras rezultate saopštiti voditelj Milan Milošević, a ostaje da ispratimo reakcije tokom noći. 

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milan Milošević

Ove anketr uvek naprave veliku pometnju u Beloj kući, jer takmičari smatraju da se favoriti uvek nalaze na pozitivnoj, a omraženi na negativnoj listi. Tenzija je sve veća što se više bliži kraj takmičenja, zbog čega se dosta priča o plasmanima, a ankete samo dodatno potežu različite spekulacije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading