SRAMNA PROŠLOST MIONE JOVANOVIĆ! Pokrala folk zvezdu dok joj je čuvala dete - ČITAJTE U DODATKU "RIJALITI" U SUTRAŠNJEM IZDANJU SRPSKOG TELEGRAFA!

Autor:

Zadruga

29.04.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

SRAMNA PROŠLOST MIONE JOVANOVIĆ! Pokrala folk zvezdu dok joj je čuvala dete - ČITAJTE U DODATKU "RIJALITI" U SUTRAŠNJEM IZDANJU SRPSKOG TELEGRAFA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, shutterstock

Srpski telegraf u izdanju za utorak 30. april donosi pregršt zanimljivih priča u dodatku Rijaliti, kako o sadašnjim učesnicima "Elite", tako i o bivšim zadrugarima, koji ne prestaju da intrigiraju javnost.

ŠOK! Sramna prošlost Miona Jovanović! Pokrala folk zvezdu dok joj je čuvala dete!

Miona Jovanović kao tinejdžerka čuvala je dete poznate pevačice, kojoj je ukrala novac iz stana zbog čega je završila u policiji. Pre nego što je dobila želju da se bavi pevanjem i bude rijaliti-zvezda, učesnica "Elite" radila je razne poslove da bi zaradila za letovanje, zimovanje i druge sitnice koje roditelji nisu mogli da joj priušte. Preko veze je došla u kuću poznate folk pevačice da bi čuvala njenu ćerku dok ona ima nastupe van Srbije.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović

Više o ovome u našem sutrašnjem broju!

Anđelo je s Anitom zbog para! Isplivali skandalozni detalji, Matora provalila sve skrivene namere!

Jovana Tomić Matora optužila je Anđela Rankovića da je s Anitom Stanojlović zbog para. Tokom emisije "Pitanja novinara" došlo je do svađe između učesnice "Elite" iz Železnika, njene bivše supruge i njenog sadašnjeg momka. Ona je uverena da je Ranković sa još uvek zakonitom Jovaninom ženom samo zbog novca i ličnog cilja, od čega je pokušao da se opere.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović

Vendi urnisala Kačavendu: Milena je trula iznutra!

Vesna Vukelić Vendi smatra da je Milena Kačavenda trula iznutra, uprkos tome što je njena spoljašnjost lepa. Pevačica i nekadašnja rijaliti-zvezda poznata je po analitičnosti i tome da je uključena u sve teme koje se tiču estrade i rijalitija. Ovoga puta Vesna je, pored svih rijaliti-igrača iz "Elite", akcenat bacila na čuvenu Kumu, koja je, prema mnogim mišljenjima, jedan od istaknutijih igrača na imanju u Šimanovcima.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Vendi i Milena Kačavenda

Sve ovo i još mnogo toga čitajte u sutrašnjem Rijaliti dodatku Srpskog telegrafa!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading