NAJNOVIJI DETALJI UBISTVA SRPSKOG REPERA: Svedok zločina: "Pucao mu je u srce, pa seo pored njega"

Autor:

Hronika

29.04.2024

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubistvo srpskog repera u Nemačkoj šokiralo javnost.

NAJNOVIJI DETALJI UBISTVA SRPSKOG REPERA: Svedok zločina: "Pucao mu je u srce, pa seo pored njega"

Foto: youtube.com/printscreen

U Nemačkoj je došlo do tragičnog događaja koji je potresao javnost - ubistvo srpskog repera Aleksandra Močevića, poznatijeg kao Aleks M. Ubistvo se dogodilo ispred Močevićeve kockarnice, a osumnjičeni za ovaj zločin je 52-godišnji Albanac Rustem Lapi.

Poznanstvo između žrtve i ubicе

Kako nezvanično saznajemo, Močević je poznavao ubicu, a motiv ubistva navodno leži u kockarskim dugovima. Incident je zabeležen u nedelju uveče, kada je Lapi pucao pet puta na repera ispred njegove kockarnice. Hitna pomoć je brzo stigla na lice mesta, ali nažalost, Močević je preminuo od zadobijenih povreda.

Uhapšen osumnjičeni pored mrtve žrtve

Policija je osumnjičenog zatekla pored mrtvog repera, a svedoci ovog zločina tvrde da je više osoba bilo prisutno u kazinu u trenutku kada je došlo do ovog tragičnog događaja

- Aleks je pre mesec dana otvorio kockarnicu u Diseldorfu, a Albanac koji ga je ubio je dolazio u njegov lokal i čuli smo da mu je dugovao neki novac. Kobne večeri, kada se sve izdešavalo, Aleks uopšte nije bio u kockarnici. Njega su pozvali u pola noći da dođe u kazino zbog toga što je taj Albanac pravio probleme. Aleks je odmah stigao tu, i prvo je došlo do rasprave, a onda je osumnjičenom rekao da izađu napolje ako želi da razgovara, ali niko se nije nadao da će doći do ovoga - ispričao je svedok stravičnog događaja za Kurir (ime i prezime poznato redakciji).

Kako nam je dalje rekao naš sagovornik, reper je imao tri rane od metka na stomaku i dve u predelu srca.

- Prvo mu je ispalio hice u stomak, a posle toga mu je pucao i u srce dva puta i ubio ga tako na licu mesta - kaže naš izvor.

Kako dalje saznajemo, i ubijeni reper je imao pištolj kod sebe, ali u ovom incidentu ga nije upotrebio uopšte, niti je stigao da ga potegne. Međutim, njegov ubica je sve vreme do dolaska policije sedeo pored njega koji je bio u tom trenutku u lokvi krvi.

- On nije hteo da se pomeri od tela, kako neko ne bi eventualno sklonio Aleksov pištolj. Verovatno je zato sve vreme bio pored svoje žrtve, jer će ovako moći da se vadi da je u pitanju bila samodbrana, a svi mi koji smo bili prisutni znamo da Aleks nije potegao pištolj - kaže izvor.

Podsetimo, Srbin koji je godinama živeo u Nemačkoj, Aleksandar Močevića, ubijen je juče u ranim jutarnjim časovima ispred kockarnice.

- Ubijeni Aleksandar je u Diseldorfu držao kockarnicu ispred koje je i ubijen. Prema rečima očevidaca, sukob je počeo u lokalu pošto je osumnjičeni pretio gostima, a onda se posvađao i sa vlasnikom restorana. Navodno, rešili su da izađu napolje kako bi rešili problem. Međutim, svađa je postala još gora i osumnjičeni je iznenada izvadio pištolj i nekoliko puta pucao u Aleksandra - naveli su mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading