U JEKU AFERE SA MAJOM MARINKOVIĆ, DESINGERICA OBJAVIO FOTKE SA SUPRUGOM: Usledila žestoka drama, svi čekaju da se ONA OGLASI!

Autor:

Zadruga

14.08.2023

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati reper Desingerica koji je uhvaćen sa Majom Marinković objavio je fotografije sa suprugom Nevenom, a komentari se samo nižu!

U JEKU AFERE SA MAJOM MARINKOVIĆ, DESINGERICA OBJAVIO FOTKE SA SUPRUGOM: Usledila žestoka drama, svi čekaju da se ONA OGLASI!

Foto: Instagram.com printscreen

Bivša zadrugarka Maja Marinković ponovo je dospela u žižu javnosti zbog afere sa reperom Desingericom, koji je u braku sa suprugom Nevenom, sa kojom ima ćerku. 

 

 

Maja i Desingerica uhvaćeni su na jednom privatnom bazenu, o čemu je Republika prva pisala. Sada, reper kako bi se ,,oprao" objavio je fotografije na Instagramu sa suprugom Nevenom, a komentari su se samo nizali jedan ispod drugog. 

 

Njegovi pratioci su se pitali sve vreme da li je ispod fantomke nalazi Maja Marinković, što možete i pogledati u galeriji:

 

- "Bajo, gde ti je Maja?", "Pistać, je l' ovo Maja, bajo?", "Sad ga žena naterala da kači slike s njim" - bili su samo neki od komentara ispod fotografije. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Iva

14.08.2023 17:08

Maja nije bitno s kim…… samo nek se gega 😂😂😂😂