MAJA MARINKOVIĆ PRODUŽILA LETOVANJE ZBOG AFERE SA OŽENJENIM REPEROM: Zadrugarka odlučila da rastavi Desingericu od supruge!

Autor:

Zadruga

10.08.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković prati Desingericu na svakom nastupu, reper ne može da joj odoli!

MAJA MARINKOVIĆ PRODUŽILA LETOVANJE ZBOG AFERE SA OŽENJENIM REPEROM: Zadrugarka odlučila da rastavi Desingericu od supruge!

Foto: ATA Images

Starleta i bivša zadrugarka Maja Marinković već neko vreme uživa na Crnogorskom primorju i skoro svakodnevno pravi skandale. Tako je bilo i juče, kad se na društvenim mrežama pojavio njen snimak iz bazena, gde je uživala sa kontroverznim reperom Dragomirom Despićem Desingericom.

Maja je oženjenog repera pikirala na jednom od njegovih nastupa, nakon čega su se zapratili na Instagramu, a sada provode sve više vremena zajedno.

 

 

Da podsetimo, Maja je na letovanje otišla sa prijateljicom i rijaliti cimerkom, Slađom Lazić, koja se uveliko vratila iz Budve, dok je Maja zbog repera produžila svoj odmor, kako bi mu pravila društvo i bila mu podrška na nastupima.

Desingerica i Pljugica trenutno nastupaju na Crnogorskom primorju, a kako je Maja njihov veliki fan, ona nije propustila gotovo nijedan. Kontroverzna zadrugarka se i dalje nije oglašavala na ovu temu, niti otkrivala svoj ljubavni status, a kako uvek dođe do onoga na šta baci oko, nema sumnje da je zadovoljna pažnjom ovog zauzetog repera i da će učiniti sve da ga potpuno osvoji.

Republika

Foto: Instagram.com

Maja Marinković i Desingerica

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading