OVO JE DESINGERICINA ŽENA! Lepa Nevena ukrala srce skandaloznom reperu, a sad je Maja Marinković PROVOCIRA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

10.08.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Desingerica je godinama u braku sa Nevenom, koja mu je rodila naslednicu!

OVO JE DESINGERICINA ŽENA! Lepa Nevena ukrala srce skandaloznom reperu, a sad je Maja Marinković PROVOCIRA! (VIDEO)

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Bivša zadrugarka i starleta Maja Marinković izazvala je buru u javnosti juče, kad je na društvenim mrežama procurio snimak sa jednog bazena u Budvi, gde je ona uživala u društvu kontroverznog repera Dragomira Despića Desingerice. Reper je u jednom trenutku uskočio u bazen i zajedno su se kupali i razgovarali.

Republika

Foto: Instagram.com

Maja i Desingerica

Odmah su se pojavile spekulacije da se između njih dvoje nešto dešava, a ni on, ni ona nisu dematovali ove navode. Maja je otišla korak dalje, pa je i nakon glasina da ima aferu sa oženjenim reperom otišla na njegov nastup, gde je napravila nekoliko snimaka. Ove snimke podelila je na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com

Maja na Desingericinom nastupu

Mnogi su ovo shvatili kao provokaciju upućenu Neveni, Desingericinoj supruzi. Inače, Desingerica je u dugogodišnjem braku sa lepom Nevenom, koja mu je rodila naslednicu, o kojoj se oboje staraju najbolje što mogu. U nekoliko intervjua poznati reper je pričao koliko voli svoju suprugu. 

Desingerica je posebno aktivan na društvenoj mreži TikTok, gde često kači snimke sa svojom suprugom, ali i ćerkom, sa kojom se snima uz trendi audio-snimke.

I njegova supruga Nevena je aktivna na ovoj mreži, a u nastavku možete pogledati jedan od snimaka koji je podelila sa njim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading