ANĐELA FETIŠARKA OSTALA DUŽNA PAPI TAJM! Crnogorka javno najavila lizanje Slavnićevog ANUSA, obećanje ispunila u Mokinom stanu? (VIDEO)

Autor:

Zadruga

27.07.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozna izjava Anđele Đuričić.

ANĐELA FETIŠARKA OSTALA DUŽNA PAPI TAJM! Crnogorka javno najavila lizanje Slavnićevog ANUSA, obećanje ispunila u Mokinom stanu? (VIDEO)

Foto: ATA Images

Šestu sezonu rijalitija "Zadruga" zasigurno su obeležili ljubavnici Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić, ali i njena nastranost i naklonost ka fetišima.

Naime, dobro je poznato da je Anđela ljubila svaki deo Zvezdanovog tela, pre svega stopala, a onda i mirisala njegove izduvne gasove i uživala u njima. 

 
Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Anđela ljubi Zvezdanove noge

Ipak, jedan od najupečatljivih momenata je definitivno onaj kada je usred emisija priznala da planira da svom dečku priredi nezaboravno iskustvo dok bude spavao, takozvani, "puppy time." Ova njena izjava je šokirala čitavu javnost. 

- Mene boli uvo ako mi se neko zbog toga smeje. Šarmen mi je dala šta da radim kako bih mu dodatno posvetila pažnju - rekla je Anđela.

- Nemoj, molim te nemoj. Šarmen, šta je to? - dodao je on

- To je jedan fetiš. Zove se ''Pappy time'' - rekla je Šarmen.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela i Zvezdan

- Odaljiću se ja da ti Anđela kaže šta je to -kazao je Zvezdan.

- Ivana, radiću mu nešto dok spava - rekla je Anđela.

- To sam ja radila kad sam bila jako zaljubljena. Ja sam to jednom radila s mojim bivšim. To sam radila jer sam jako volela - reka je Šarmen.

Njeno priznanje podiglo je zadrugare na noge, a javnost kako naše zemlje tako i regiona zgrozilo. Sa druge strane, kako nije obećanje ispunila pred kamerama, mnogi se pitaju da li je ispunila obećanje napolju u domu Moke Slavnića, gde je ljubavni par pobegao iz rijalitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Verona

27.07.2023 11:53

Rimming novLjanka.