NADAL USPEO DA SLAVI PROTIV KAĆINA: Španac prošao u narednu fazu Madrida!

Autor:

Sport

29.04.2024

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan nastup Rafe.

NADAL USPEO DA SLAVI PROTIV KAĆINA: Španac prošao u narednu fazu Madrida!

Foto: MutuaMadridOpen/X

Španski teniser Rafael Nadal imao je težak put do četvrtog kola Mastersa u Madridu, susrećući se sa izazovima u meču protiv Argentinca Pedra Kaćina. Nadal je dominirao u prvom setu, osvajajući ga sa ubedljivih 6:1, pružajući izvanredan tenis i oduzimajući servis rivalu čak tri puta.

Nakon sigurne pobede u prvom setu, malo ko je očekivao da će Nadal imati problema u nastavku meča. Međutim, Kaćin je uspeo da napravi dvostruki brejk, delujući kao da ide ka izjednačenju. Nadal, poznat po svojoj borbenosti, nije odustajao. Vratio je jedan brejk, spasao dve set lopte i uspeo da vrati još jedan brejk. Očigledno je da se borba vodila na samom ivici, a Nadal je uspeo da izbori taj-brejk. Iako je i taj-brejk bio pun preokreta, na kraju je Kaćin uspeo da dođe do set lopte i osvoji set.

U drugom setu, Nadal je odmah napravio brejk, ali je Kaćin uspeo da se vrati. Ipak, Nadal je pokazao svoju odlučnost i uspeo da osvoji servis rivala, došavši do 5:3, a potom i do meč lopte koju je iskoristio. Njegova upornost i izuzetna borbenost su mu doneli pobedu i plasman u naredno kolo, gde ga očekuje duel sa Čehom Jiržijem Lehečkom, koji je prethodno savladao Tijaga Monteira sa 2:0.

Ovaj meč je još jednom potvrdio Nadalovu izuzetnu mentalnu snagu i sposobnost da se izbori sa teškim situacijama na terenu, ostavljajući publiku u Madridu i širom sveta u potpunoj fascinaciji njegovim neverovatnim veštinama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading