ŠKALJARAC POSLAO GORILE: Anđelu od Zvezdana ŠTITI privatno obezbeđenje, pokušao da stupi u kontakt sa njom!

Autor:

Zadruga

19.07.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva opasna momka čuvaju Anđelu Đuričić

ŠKALJARAC POSLAO GORILE: Anđelu od Zvezdana ŠTITI privatno obezbeđenje, pokušao da stupi u kontakt sa njom!

Foto: Republika.rs, instagram.com/andjelaadjuricicc, Pixabay.com

Anđela Đuričić je prošle nedelje stigla u Beograd, a kako je rekla, nema nameru da se vidi sa Zvezdanom Slavnićem, već je iznajmila stan na tajnoj lokaciji, kako je ne bi našao. Kako "Star" saznaje, Anđela ima i obezbeđenje, dva momka idu svuda sa njom i smenjuju se ispred zgrade gde živi. Kako se sumnja, njen novi dečko je poslao momke da motre na nju, kako joj Zvezdan ne bi prišao.

- Anđela je došla za Beograd sama kolima, a iza nje je sve vreme bio automobil sa dva momka, krupna, koji su je pratili. Njen novi dečko je poslao te momke, jer mu je Anđela rekla da mora da dođe na nedelju, dve u Beograd zbog posla. On joj je dopustio, ali joj je rekao da ne može da krene sama - govori izvor gorepomenutog lista, pa dodaje:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela i Zvezdan

- Uzela je stan kao na tajnon lokaciji da se ne zna gde je, a ti momci su stalno sa njom. Mislim da je njen dečko posumnjao da bi se ona videla sa Zvezdanom, a i Zveki je kao na TikTok-u govorio da bi trebalo on i Anđela da se vide. Verujte mi da je ovo Anđela koju ja ne poznaje, ispada da joj prija da ima obezbeđenje jer se oseća bitnom - dodaje izvor blizak Anđeli.

- Znam da kada su je pitali ko su momci koji je prate, ona sa osmehom rekla da su gorile. To joj je zanimljivo da ih tako zove, ko zna... Znam da je Zvezdan preko jedne devojke zvao i pitao da li mogu da se vide da niko ne zna, jer imaju mnogo toga da reše i popričaju, ali Anđela sve i da hoće, ne može od ljudi koji je čuvaju. Ni taj momak njen mi nije jasan, sa njom si, a ništa joj ne veruješ, pa šalješ ljude da je čuvaju. Zvezdan iz nekog razloga hoće da se približi Anđeli, ali ne znam zbog čega, nije ljubav sigurno. Mada znam da je nov dečko Anđeli rekao da ni po klubovima i splavovima ne sme da se kreće - završava izvor za "Star".

Republika

Foto: ATA Images

Anđela i Zvezdan

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mira

27.07.2023 22:11

Jedan je drzao u psihickom a ovaj drugi u fizickom zatvoru. Ne ume ova da nadje normalnog coveka, plasim se da ce u nekom jarku zavrsiti.