KOMŠIJE SE POTUKLE, LETELO PERJE, PA POTEGLI I PIŠTOLJ: Drama u Kanu, policija HITNO reagovala!

Autor:

Svet

29.04.2024

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac (36) ranjen hicem iz pištolja tokom komšijske tuče.

KOMŠIJE SE POTUKLE, LETELO PERJE, PA POTEGLI I PIŠTOLJ: Drama u Kanu, policija HITNO reagovala!

Foto: Tanjug/AP

Francuska policija

U naselju Le Pens u Kanu, na jugu Francuske, došlo je do dramatičnog incidenta u petak uveče. Komšijska svađa između 36-godišnjeg muškarca i 23-godišnjeg komšije prerasla je u pucnjavu, kada je mlađi muškarac odlučio da odgovori na najnasilniji način.

Naoružan pištoljem, ispalio je hitac koji je pogodio starijeg muškarca u butinu, ali srećom, njegov život nije bio u opasnosti.

Uhapšeni napadač pušten uz sudski nadzor

Nakon pucnjave, policija je brzo reagovala i uhapsila 23-godišnjeg napadača na licu mesta. On je nakon ispitivanja pušten na slobodu, ali je stavljen pod sudski nadzor, dok tužilaštvo traži njegovo pritvaranje do suđenja. Takođe, zabranjeno mu je da se vraća u svoje prebivalište, dok se istraga nastavlja kako bi se utvrdile okolnosti ovog događaja.

Višedecenijski sukob među komšijama

Jedna od intrigantnih činjenica u vezi sa ovim incidentom je da se većina učesnika u sukobu poznaje "više od 20 godina". Ova informacija dodatno naglašava kompleksnost situacije i ukazuje na to da sukobi među komšijama nisu nastali iznenada, već su možda kulminacija dugogodišnjih nesuglasica.

Ovaj incident u Kanu baca svetlo na problem komšijskih odnosa i eskalacije sukoba koji mogu dovesti do ozbiljnih posledica. Nadležne institucije nastavljaju istragu kako bi utvrdile sve okolnosti ove komšijske tuče i pucnjave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading