ŠOK FOTKE IZ PROŠLOSTI ANĐELE ĐURIČIĆ: Starleta promenila LIČNI OPIS estetskim korekcijama, evo kako je izgledala ranije!

Autor:

Zadruga

17.07.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Anđela Đuričić promenila lični opis, pojavile se fotke bez estetskih korekcija!

ŠOK FOTKE IZ PROŠLOSTI ANĐELE ĐURIČIĆ: Starleta promenila LIČNI OPIS estetskim korekcijama, evo kako je izgledala ranije!

Foto: instagram.com/andjelaadjuricicc

Anđela Đuričić

Crnogorska starleta i diskvalifikovana zadrugarka zbog nasilničkog ponašanja Anđela Đuričić, nedavno se oglasila na društvenoj mreži Instagram i tom prilikom otkrila da će uraditi korekciju usana, a obećanje je i ispunila.

Međutim, sada su postale viralne njene fotografije sa Instagrama, na kojima se vidi kako je starleta izgledala pre nego što je postala poznata, odnosno pre bilo kakvih estetskih korekcija na licu. Anđela je na fotografiji bez trunke hijaluronske kiselie, a može se primetiti i da je imala koji kilogram viška, te je u licu izgleda bucmastije. 

Foto: Instagram.com

Anđela Đuričić Instagram

Podsetimo, Anđela Đuričić nedavno je nakon raskida od Zvezdana Slavnića iznenadila mnogobrojne korisnike društvenih mreža kada je objavila sliku iz studija i otkrila da snima prvu pesmu. Ona je, inače, često tokom žurki u Beloj kući, kad malo popije, u zanosu strasti pevala bivšem robijašu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ena

17.07.2023 16:54

Gutalo, je jedino za prdeža, da joj se prdne... najveći blam